Kapı Açma ve Eksik Giderme

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve WolfWar tarafından 9 Ekim 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Kutu mu paladium mu ?

1. Kutu

oy sayısı 9
    90,0%
  2. Paladium

oy sayısı 0
    0,0%
  3. Başka yollarıda var (varsa nedir ?)

oy sayısı 1
    10,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. WolfWar

WolfWar User

Merhabalar,

Biliyorum belki bu konu onbinlerce kez açıldı ama bi daha sorim dedim. Oyunun şuanki haline göre en hızlı nasıl kapı açabilirim ? Eksiklerim var havoc, herkül ve lf4. Sizce paladium mu toplayim yoksa kutu mu ? Radar 3 ve kurtarıcı 3 den yeterince var. Kutu dicekseniz katlayıcı alıcam yoksa paladium toplicam. Argem kalın sıkmaya göre değiştirmeye de üşeniyorum. Kutudan gelen parayıda kapıya basıcam. Sizce hangisi avantajlı. Ayrıyeten kutu argesi olmadan modüller ve katlayıcı ile çıkacak gg enenrjisi en fazla kaç olur ?

2. Güzel soru bende bunun için tavsiyelere açığım. Kendi yaptığım ise pala toplamak. Planlama yaparken baktım 1 saatte petle beraber aşağı yukarı 150 gg lik pala toplayabiliyorum. Yani 15.000 urilik kadar. Krislerde takılsam saatte 5-6k uri kasabiliyorum indirimler olsa 10-12k urilik gg basabilecek kadar. Pala benim için daha karlı olunca ona yönelmiştim. Kutu toplama hiç yapmadım onla ilgili birşey diyemem

WolfWar bunu beğendi.
  3. Katlayıcı aldıktan sonra pvp haritalarında kutulardan 3 er gg çıkıyor ekstradan ciddi anlamda urudiumda çıkıyor dolayısıyla hem kastığın uriyi hem gg yi kullanabiliyorsun kutu daha mantıklı. Ayrıca pala kadar yormuyor aç peti minimaptan haritanın öbür ucuna tıkla geç yan sekmeden video izle sonra gel geri öbür uca tıkla yorulmadan topla ben öyle yapıyorum :D

WolfWar bunu beğendi.
  4. saatte katlayıcıyla ortalama kaç uri ve gg toplanıyor pvp haritasında

5. 12.000 Civarı argene bağlı ben 14bin küsür yapıyorum argesiz.

6. anakin5555

anakin5555 User

Bence kutu en iyisidir.

WolfWar bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.