Kapı açma yardım.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve GÖKDOĞAN tarafından 16 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. GÖKDOĞAN

GÖKDOĞAN User

Arkadaşlar 18bin gg var. Tüm kapıları açmak istiyorum. Gerisiyle de kappaya yönelicem. Ama nasıl en az ggye açabilirim. Hiç bilmiyorum taktikleri falan. Kendi kullandığınız işe yarar taktik varsa anlatır mısınız?

2. EFSANE

EFSANE User

Merhaba;

Tamamıyla şansınıza kalmış bir durumdur fakat size bazı tavsiyelerde bulunacak olursak;

Kapılarınız yeni açmaya başlarken GG lerinizi 100'lü olarak basın, az parça çıkmaya başlayınca 10'luk deneyin ben bu yöntemle açıyorum kapılarımı tabi bu her zaman aynı olmayabiliyor.

Keyifli forumlar.

BlackGhost™ ve GÖKDOĞAN bunu beğendi.
  3. تأثير

تأثير User

ilk 1000 enerjiyi 100er şeklinde kullan hızlıca basmış olursun kalanını her seferinde 1 enerji olarak bas. x2 çarpan geldiği gibi kullan. Tabi bunlar kapı başına yapman gereken.

GÖKDOĞAN bunu beğendi.
  4. GÖKDOĞAN

GÖKDOĞAN User

Kappa kapısını haritaya yerleştirip bir daha kappa tamamlasam ve o yerleştirdiğimi bayramdan sonra yapsam olur mu? Süresi yok değil mi?
    Edir: Kronos şuan böyle gözüküyor ama ben ne zeta kapısını yaptım ne de açtım? Mantığını anlatabilir misiniz?[​IMG]

Son düzenlenen: 16 Eylül 2015
  5. تأثير

تأثير User

Daha önce Parazit Etkinliği özel kutularında Kronos kapı parçaları çıkıyordu oradan gelmiş olabilir. Ne zaman yapacağınız fark etmez bir kez açıp haritaya gönderirseniz orada bekler siz bitirene kadar, Galaxy Gates sayfasında bir defa daha açıp orada bekletebilirsiniz. En fazla aynı anda 2 kapı açık durabilir aynı türden. Amacınız Kronos Kapısını açmak ise kapıları açıp 2 kat Kronos Gününü bekleyin.

GÖKDOĞAN bunu beğendi.
  6. GÖKDOĞAN

GÖKDOĞAN User

Aradan çıksın Kronos diye sordum. Asıl amacım hep Kappa yapıp hercüles fullemek. 8-9 bin ggye alpha gamma delta epsilon kappa ve lambda tamamladım. Sizce iyi mi?

7. تأثير

تأثير User

Bence gayet iyi. Tavsiyem Kronos gününde yapmanız.

8. GÖKDOĞAN

GÖKDOĞAN User

Anladım teşekkürler. İlk önce vip almak lazım tabi kamikaze için :)

9. EFSANE

EFSANE User

Merhaba;

Aynı anda iki kappa açabilirsiniz, zeta parçası; üyemizin yazdığı gibi parazit etkinkliğinde etkinlik kutusu topladıysanız kutu içeriğinden çıkmış olabilir.

Keyifli forumlar.

BlackGhost™ bunu beğendi.
  10. Bana kalirsa 26 eylulde yapin.Kronos x2 gunu var.Ayrica havoclar ful degil geralde zetaya yonelin derim ful ise kappaya baslayabilirsiniz.

11. GÖKDOĞAN

GÖKDOĞAN User

hercules tamamlamak istiyorum ilk önce.

12. Herkulesler yerine once Havoc fullemenuz daha iyi olacak.Kronosa da bence ful havoc olduktan sonra baslayin.Ayrica Herkules ful 16 level irilser fil 16 bo2 ler olmadikca fazla is gormez.

BlackGhost™ ve GÖKDOĞAN bunu beğendi.
  13. GÖKDOĞAN

GÖKDOĞAN User

Tam tatmin olmadın bugune kadar hep hercüles fulleyeceğim diye düşündüm şimdi birden değiştirmek olmadı :)

14. Valla full herkulesin en iyi faydasi bana gore saturnle birlikte baskin atmak.Yani onun disinda baskinda havoc daha fazla yarayabiliyor ise hele apis iris zeusun icinde lf4 varsa cok iyi oluyor.Genelde zaten %90 oraninda falan ilk Zeta ile Havoclar fullenir

GÖKDOĞAN bunu beğendi.
  15. GÖKDOĞAN

GÖKDOĞAN User

21 lf4 üm var. droidler hep lf4 onda sıkıntı yok da. gemi ne kullanacağım peki spectrum lazım o zaman?

16. Anlamadim?Spectrum gerekiyo derken?

17. GÖKDOĞAN

GÖKDOĞAN User

Sentinel var bende de. Tank gemi gibi bir şey. Havoc fulleyeceksem spectrum almalı mıyım? Ve indirimle 137,5k uridium a alabiliyorum sizce almalı mıyım? Yoksa sentinelle devam mı?

18. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Tasarımları uridium ile almayın bence size krediler pek fazla lazım olmayacak biriktirip ihaleden alabilirsiniz. Ve şiddetle bu gg lerle zeta yapmanızı öneriyorum getirisi çok bir kapı sayesinde gelen anahtarlara LF4 arayabilirsiniz. Verdiği araştırma dosyası ile ar-ge yapabilirsiniz.

Ayrıca havoc tamamlamanız tasarımlarla alakalı olmamalı. Havoc tamamlama yolunda gitmek demek hesabınızı daha hızlı geliştirmek demektir.

İyi Forumlar.

GÖKDOĞAN bunu beğendi.
  19. GÖKDOĞAN

GÖKDOĞAN User

Bir şey daha sorayım. Ben kappa kapısı açtım haritaya yerleştirdim ve bir kappa daha yaptım. Aynı şeyi zeta için de yapabilir miyim? Zetayı yerleştirsem haritaya kappa gitmez dimi?

20. Tabiki gitmez o da kalır.Ayrıca Senitnel güzel bir tasarım hatta oyundaki en iyi 1vs1 tasarımı bence.Spectruma illa ki gerek yok sentinel iyi ve yeterlidir.

GÖKDOĞAN bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.