Kapı açmak hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve .maxpayne tarafından 1 Kasım 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. .maxpayne

.maxpayne User

alfa ve beta kapisinı yaparken alfa kapisi olunca beta kapisinın parçası az kalınca alfa yı açmadan mı devam etmeli yoksa alfayı açip mı devam etmeli beta nın az kalan parçasını bitirip kapiyi açmak için
    alfa 28
    beta 36

2. çok fazla kapı yapan biri olarak sana şunu söyleyim kardeş indirim vip var ise urinin azalmamamasını istiyorsan sana bir öneride bulunucam bu oyundaki en karlı kapılar sadece ( alfa beta gama ) dır örnek alfa açıldı gir yap sonra basmaya devam et beta açıldı gir yap kapı üstüne kapı basarsan sürekli urin eksilir yüzdeler şaşar açılanı yap sonra yine bas yine açılanı yap böyle yap urinin arttıgına şahit ol hiç lazer kullanmadan sürekli kamikaze ile yap hem elitin çogalıcak hem urin yükselicek hem rütben artıcak unutma üst üste açmaya asla çalışma

ORNİTORENK_PERRY ve .Paradoks. bunu beğendi.
  3. gama kapısı açılıncaya kadar genelde 2 beta 4 alfa açılıyor, ben alfaları yapıp gg basıyorum, diğer türlü alfa parçaları çarpan yakalayamazsan boşa gidiyor, 2. alfa açılır da beta açılmazsa alfanın birini yapıp öyle devam ediyorum.

4. .maxpayne

.maxpayne User

teskr ederm

5. HASAFET.

HASAFET. Guest

Selamlar,

Benden size ufak naçizane bir fikir gamma kapısını açın bir kere alpha betayı haritaya yerleştirin sonra 1 alpha 1 beta 1 gamma kapınız olduktan sonra alpha ile betayı haritaya yerleştirin gamma o şekilde kalsın sonra alpha ile betaya tekrar basın daha kolay açılır.

2. Kez alpha betayı açtıkdan sonra gammayıda tek başına açın derim.

Keyifli Forumlar.

6. Demek istediğiniz % ler çoğalsın çarpan gelsin alıcağınız roket cephane vb şeyler çoğalsın bastığınız uriye de değmiş olsun :)

7. moonn

moonn User

Gamma kapısını elit cephane harcamadan x1 ve kami atarak tamamlayabilir miyiz?

8. sadece bu yeterli

moonn bunu beğendi.
  9. tabiki sadece kamikaze yeterli zamanlamayı iyi ayarlarsan yeterki kalkanlar güçlü olsun ben kami ile geçiyorum burdaki tek sıkıntı zaman uzuyor

moonn bunu beğendi.
  10. bir tek kristalonlar sıkıntı olur,daha öncede söylendiği gibi güçlü kalkan (1 milyon üstü)ve halka düzeni ile aşarsınız.Kolay gelsin.;)

moonn ve .Paradoks. bunu beğendi.
  11. Gammada kaç kami ye x3 güçlü 16 tallon paket olur ?

12. 20-24 arası kamiyle biterler

13. .üYe.

.üYe. User

Sana şunu söyleyeyim oyunun en kârlı ve bir o kadar da kolay kapısı zetayı yapmanı öreririm. Ama Alfa, Beta, Gamma ne olacak dersen hiçbir kapıyı atlamaya hazırlayıp haritaya yerleştirme. Tâki hepsi açılana kadar. Çünkü tek bir kapı değil 3 kapıyı aynı anda açmaya çalışıyorsun. Alfa, Beta ve Gamma kapılarının hepsi açıldıktan sonra hepsini birer kez yapman yeterli. Sonra seri şekilde Zeta yapmaya çalış. Çünkü zetayı açarken gelen cephaneler bir yana bitirdikten sonra gelen konsan sandığı anahtarlarını açınca yine cephane ve Elit Envanterler çıkacaktır. günlük dosyalarıyla da arge yaparsın.

Ya da Alfa, Beta ve Gamma kapılarını yapmak istersen illaki, her üçü açıldıktan sonra birini atlamaya hazırla. Sonra tekrar o kapının parçalarını tamamla. Yine üçü açıldıktan sonra yapmak istediğin başka bir kapıyı atlamaya hazırla. Yani demek istediğim üç kapıdan ikisi açıkken sana vereceği çarpanlarla kalan bir kapının parçalarını bitirmek daha kolay olacaktır.

14. Modum afedersiniz ama noktalama işareti kullanmadığınız için ben hiçbir şey anlamadım, lütfen bilmeyen biri için yukarıda verdiğiniz öneriyi daha kolay anlaşılacak şekilde tekrar açıklar mısınız? çünkü tam da ABG kapılarını yapmayı düşündüğüm günlerde bu konuyu gördüm, değerli yöntemleri öğrenmek isterim :D iyi forumlar

15. HASAFET.

HASAFET. Guest

Merhabalar,

Tabiki tekrar belirteyim hemen :))

Öncelikle 1 alpha 1 beta 1 gamma kapınızı açın sonra haritaya kapıları yerleştir diyor oraya girince sadece Alpha ile beta kapısını haritaya yerleştirin, gamma açtığınız gibi kalsın daha kolay bir şekilde bir tur daha 1 alpha 1 beta açarsınız elinizde 2 alpha, 2 beta kapısı olacak şimdi gamma kapısınıda yerleştirin sonra tek başına 1 gamma daha açabilirsiniz.

Tek kapı açmak kadar rahat olur gamma kapısını açarken.

Keyifli Forumlar.

iracible123 bunu beğendi.
  16. Teşekkür ederim modum

17. moonn

moonn User

Gamma kapısı zor açıldığı için böyle yapıyoruz doğru mu anladım?Alfa, beta açık ama yerleştirmiyoruz. Çünkü alfa ve betaya parça çıkmayacak. Böylelikle gelen parçalar ya çarpan ya da gamma kapısı parçaları olacak.

Son düzenlenen: 6 Kasım 2018
  18. arkadaşlar 5560 gg vardi 10 lu basarak alpha beta gamma döndüm
    1.)Alpha 1130 gg ye acildi 4430 gg kaldi
    2.) Alpha 1060 gg kalan 3370
    3.) Beta 2410 gg kalan 3150
    4. Alpha 1140 gg kalan 2130
    5.) Gamma 3720 gg kalan 1840
    6.) Beta 2220 gg kalan 930
    7.) Alpha 1640 gg kalan 490
    En sonda kalan gg yide lambda kapisina bastim bayağı iyi uri kastım gg lerde hata olabilir ama ufak tefek hatalar
    Genelde bu sayılara yakın açılıyor.

19. kara mı geçtin yani kaç kastın

20. extra enerji ile basmış yani kapı açmak için uri kullanmamış, full karda yani.