Kapı Açmak

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ___________CAN tarafından 10 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba belki çok tartışıldı ancak kappa çok zor açılan bir kapı.109/120 idi az önce hislerime güvenip 88 gg bastım.115/120 oldu.Bence çok şanslıydım.Ancak artık 5 parça kaldı.Tek tek basıyorum arada 5 ve 10 arlı basıyorum.

Sizce x5çarpanımı tutturmaya çalışıyım? Eskiden x1 çarpan gelince hemen kullanıyordum parça geliyordu ancak artık onu değiştirmişler gibi.

2. Herkesin kendine has teknikleri var. Benim tekniğim ise (devamlı 5'erli basarım ) Gg bastıkdan sonra eğer çarpan çıakrsa hemen kullanırım bekletmem. Bir sonrakinde parça çıkma olasılığı çok yüksek oluyor

___________CAN bunu beğendi.
  3. Nefes

Nefes User

Merhaba

Konuyu diğer arkadaşlarımızında taktiklerini ve yorumlarını alabilmeniz için uygun bölüme taşıdım.

Bence 5erli basmaya devam edin eminim kısa zamanda açılacaktır ve bana kalırsa 200 gg ye açılır gibi.

4. yani eger 5 parça kaldıysa çarpan 5 e geldiğinde basarım ben. Umarım şansın hep böyle devam eder de bi an önce açarsın :D

5. Teşekkür ederim herkese.3000 palladıum yapıp basıcam iftardan sonra inşallah açılır :D

5 er 5 er basıcam ama çarpan kullanma işi yine şansa kalıcak gibi.Çünkü yukarda arkadaş söylemiş eskiden bende öyle yapıyordum çarpan geldiği gibi kullanıyordum ancak artık öyle fazla çıkmıyor gibi.

Bugün şanslı günümdeyim :D 107 gg de :D son enerjide bu kadar olur.İnşallah hercules ya da lf4 gelir ilk kapıda :D

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 10 Temmuz 2014
    Nefes bunu beğendi.
  6. Nefes

Nefes User

İnşşalah işinize daha çok yarayacak olan çıkar dualarımız sizinle.

7. Çok teşekkür ederim modum :D

8. benim de zeta 107/111 :D umarım gelir bu akşam içinde de eğer şansım da yaver giderse 10. havocumu da alırım :D Kardeş senin isteğin nedir bilmiyorum ama umarım lf4 gelir sana da.

9. Teşekkür ederim.Valla şans tabi ama çarpanı doğru yerde kullanmak gerekiyor. 5 li basıp çarpan getirdim bazı yerlerde sonra içime doğunca bastım :D

İnşalalh seninde havoc gelirde fullersin.Herculeste olur valla Lf4 te :D havocları fulleyemicez bari boş gelmesin bu kapı ..

1-2 saate bitiririm. Bu ilk kappa kapımda sepromu arge için harcamıyorum. 4000 promerıum beslicem nerede besliyim bunu? kucırbıumlar zormu acaba ?

full lf3 , full bo2 , 2lf4 , 8 iris , 2havoc , pet kamı 3 , arge 21 ama dagıtılmıs 14

10. kucurbium değil de boss kucurbium zorlayabilir biraz ama döne döne kesersin kucurları da köşeye kaçırdıktan sonra hemen kesme son iki yaratık kalmadan diger dalga gelmiyo çünkü ben hep öyle yapıyorum yine de sen bilirsin. 2 saat diyosan kalkanları idare edecek kadar sep gönder bence gemiye promeriumların bi kısmını hıza koy gerisini lazere atabilirsin zaten bol miktarda çöp oluyo kapıda eger pet varsa aç toplasın onları da kullan..

11. Teşekkür ederim. x1 atmıcam zaten x2 , x3 , sab , elit roket , ubr100 vb. var bol. İnstada var.En kötü x4 te var.

Promerıumu boss kucırbıumda yaparım o zaman.Falcon zormudur peki?

12. Nefes

Nefes User

Falcon azıcık zor ama kaçarak kesim yapabilirsiniz grup haritasında olduğu gibi dp si yenilenmiyor diye hatırlıyorum.

13. evet modum yenilenme yok döne döne biraz zaman alsa bile kesiliyor rahatça boss kucur ve falcon dısında sıkıntı olacak bir yer de yok.
    Eğer şansın böyle yaver gitmeye devam ederse kucurları kestikten sonra güçlendirici veriyor bi şeref bi tp bi de vuruş denk gelirse süper olur ama bu kadarı da ultra şans :D

14. Nefes

Nefes User

Merhaba

Genelde benim hatırladığım kadarıyla boş geçilmiyor kuçurlar:)eminim güçlendirici verecektir ben ne zaman kapıyı yaptıysam boş geçmedim arkadaşımızda boş geçmeyecektir emin olun.

15. kesinlikle modum boş geçme olmuyor ama yazdıgım güçlendiriciler yani vuruş+tp+şeref gelirse çok şanslı olur dedim :D

16. kucurbıumlar bitti :D 2 tane hasar güçlendırıcı 1 hammadde bulma 1 tecrube 1 kalkan yenıleme cıktı :D

17. Hadi bakalım kapının sonucunu merakla bekliyorum :)

18. Nefes

Nefes User

Merhaba

Bende:) Ve içimden sanki LF4 verecek diyor hadi hayırlısı.

19. Ohbe kapım bitti ikinizede çok teşekkür ederim. Modum özelliklede size samimi yorumlarınızda dolayı :) İyi diledğiniz için teşekkür ederim ancak içim hep hercules istiyordu ve hercules geldi :)

Nefes bunu beğendi.
  20. Nefes

Nefes User

Merhaba

Kapıyı sizinle yaptık :)güle güle kullanın hayırlı olsun.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.