Kapı Alpha Min. Özellikler?

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by Kirke, Oct 12, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Kirke

Kirke User

Gemi:Goliath
    Pet:Kamikaze yok
    Silahlar:25Lf3
    Kalkan:15B02
    Hız:Ful elit
    Droitler:1 iris 7 flax

Yapılabilirmi(rahat),daha kasmalımıyım?

2. kamikaze 3 alırsan alfa kapısını bu gemiyle 10 dakikada yaparsın bu halinlede yaparsın ama 4 saat filan alır ve küçük krislerde patlamaman lazım

Kirke likes this.
  3. Kirke

Kirke User

Kamikaze 2 iş yaparmı ?

4. Merhabalar;

İleride kamikaze 3 zaten alacaksınız bence 3 alın 2 için boşuna uridium masrafı yapmayın:).

İyi forumlar.

5. Angel•3

Angel•3 User

Kamikaze 2 için boşuna uridium harcamamanı , ileride kamikaze 3 almanı tavsiye ederim.Zira zaten 3 alacaksın ve 3 aldığında 2'nin bir işlevi kalmayacak ve verdiğin uridium boşa gidecek.

Kamikazesiz de yapabilirsin , biraz uzun sürsede yapabilirsin.

Ben ilk Alpha kapısını 16 LF3 , 2 iris , 7 bo2 ile bitirmiştim :D

6. Darion26

Darion26 User

Kami 2 ye uridium verme alpha diğer kapılara göre çok kolay ;)
    senin kadar ekipman olmadan kamisiz betada son saniye patladım :oops:
    Yani işin kısası alpha yaparsın kamiye uri verme.

7. her türlü yaparsın kamikaze atmasan da çok uzun sürecegini sanmıyorum.

8. Bana kalirsa once petini 8 seviye yap ve 3 level kami al.Beta gamma hatta butun kapilarda kamikaze cok isine yarayacak.8 level yapmak cok zor degil sabret, hemen kami 3 al , alfadan kastigin parayla ve odulle bi o kadarini geri alican zaten.Ayrica etkinlik gunlerini beklemeni oneririm indirimle alirsan cok iyi olur.

9. eray

eray User

Görevlerle pete seviye atlatmanız daha kolay olur.Pet aldığınız tp nin %5 ini alır.

10. en son protegit bölümünde biraz zorlanabilirsin çünkü kamkaze bile olsa protegitler sana yetişebiliyor o yüzden son bölümde pet+elit lazer harcamalısın.
    Tabii bu benim görüşüm. 30 Tane protegitte az buz değil yani.

11. Sonda protegitler toplam 27-32k arası vuruyorlar, hızlı olup elit harcaman lazım yoksa sıkıntı büyük :D

Thread Status:
Not open for further replies.