Kapı Alpha

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Kirke tarafından 4 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Kirke

Kirke User

Gemi:Goliath(venom)
    Droitler:1iris(sv 6) 7flax(sv 6)
    Silahlar: 1LF4,21LF3
    Kalkan: 10B02 Geriye kalanlar B01
    Hız: Ful

Kapı Alpha'ı bitirebilirmiyim?

2. çok zorlanirsin elite çok kullanirsi n senin yerinde olsam sonra yapardım alphayi ben sentinel full lf3 8 iris 4 lf4 gerisi lf3 full b02 ile 2 buçuk saatte bitirebildim kolay değilbence. yapma

3. Darion26

Darion26 User

uzun sürer yaparsın
    ben 12 lf3 +7b02 ile yapmıştım sıfır elit harcamıştım ama uzun sürmüştü
    2 iris vardı

4. her türlü yaparsın alpha zor bir kapı degildir ama diger üyelerin dedigi gibi zaman alabilir :)

5. eğer pet 8 yapıp kami 3 yaparsan aşırı rahat yaparsın kamiyi düzgün atmayı becerebilirsen tabi internette izlediğim full adamlar bile kami atmayı bilmiyorlar 1k canla kurtuluyorlar o kadar diroit tasarımı değiştiriyorlar anlayacağın yetenek işi ben gammayı 1 saatte yaptığımı hatırlıyorum ki daha lf3 lerim full bile değilken.

6. eray

eray User

Gamma kapısı sabır gerektiren bir kapı,Bende yaptım hiç patlamadan,ancak dediğine katılmıyorum.Full adamlar diye bahsettiğin kişiler gerçekten full olsalar rahatlıkla bitirirler.
    Arkadaşın sorusuna gelirsek de sırasıyla gelecek npc ler aşağıda.Kamikaze 3 olsa rahatlıkla yaparsınız.Şu anki halinizle de yapabilirsiniz ancak zaman alır.Tavsiyem en azından irisleri lf3 leri bo2 leri fullleyip girmeniz olacaktır :)
    • 40 Streuner
    • 40 Lordakia
    • 40 Mordon
    • 80 Saimon
    • 20 Devolarium
    • 80 Kristallin
    • 16 Sibelon
    • 80 Sibelonit
    • 16 Kristallon
    • 30 Protegit

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 5 Ekim 2015
Konu Durumu: