Öneri Kapı Beta

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Schatten_190 tarafından 24 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkdaşlar merhaba kapı betam bitmek üzere 3 parça kaldı 45/48 9.500 uridium var sizce açılırmı basıyimmi ? 95 kere basıcam yani sizce açılırmı siz ne yapardınız ?

2. yok paşam ben 42/48 ken 3 defa yüz bastım çıkmadı çarpan yakaladım da öle çıktıydı :)

şansna kalmış ....

3. Çarpan 3ü geçirme çarpan 2 asla kullanma tek tek basarak her çarpan 3ü gelir gelmez harca şansına bağlı , bol şans

4. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Konu doğru olan bölüm yeni başlayanlar bölümüne taşınmıştır.Lütfen fikir almak istediğiniz konuları yeni başlıyanlar bölümüne sorunlarınızı genel konular bölümüne açınız.

İyi forumlar

5. senberk99

senberk99 User

çarpan 3 ü geçirmemelisin arkadaşın dediği gibi ayrıca 1li veya 5 li basmalısın bence fakat ben açılmayacağını düşünüyorum ama hiç belli olmaz ben ilk beta yaparken son parçaya 500gg falan basmıştım açılmamıştı sonra günlük gelen 1 gg bastıım açılmıştı :D yani hiç belli olmaz açılabilir de

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.