Kapı Bitiminde 1/1 Haritasına Geçişte Oyun Bağlantısı Kopuyor

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve G͏ᴇᴄᴇɴiɴÖғᴋᴇsİ tarafından 21 May 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Selamlar arkadaşlar, her kapıyı bitirip çıkışımda 1/1 haritasına geri döner dönmez oyun bağlantısı kopuyor. Sizlerde de böyle mi? Birde şu Zeta kapısı artık iyice cılkını çıkardı, bilmem kaçıncı kapı iki havoc vermiyor, Sözüm ona her kapıda %25 şans varmış! Birileri bu konu hakkında bilgi verebilir mi lütfen?

2. eicde sanırım kapı bitince bağlantı kopuyor bende yaşadım çözümü belli değil, zeta konusuna gelince ortalama 7 8 kapı civarında 10 tane yapılıyor bazen anormal durumlar olabiliyor yapacak birşey yok :D

3. titans___

titans___ User

Son havoclarda uğraştırıyor bende hercul kabus oldu para ile çok çok uzun zaman önce para bayıldımdı çıkmadı ha para ile ne zmaan satıldı diyenler mecbur para vedim aldım da hatırlayan bilen yok neden tamamlamışlardır dikkat etmemişlerdir heralde

Sayfayı Paylaş