Kapı bitirme ödülleri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *DELİBEDRİ* tarafından 11 Mart 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selam,kapı bitirme ödüllerinde verilen ödülün aynısını 2.kez verme ihtimali varmı?Diğer sorum 4.seviye protokoller pet 20.seviye gelincemi kullanılabiliyor? Ekipman çıkan kutular başka bir renkte olmazmı?Harita zaten simsayah kutuda koyu renk bulmak bazen zor oluyor.Dönüşte alırım diyorum gözükmüyor.

2. Ödül olayını büyük ihtimalle terrör için soruyorsun evet bana ayrı günlerde 3 adet terrör kapısı bitirdim 2 alev techizat ile 1 adet radar 4.lvl geldi.

Radarı 4.lvl hemen taktım etkisi olacağını düşünüyorum.(Petimin lvli 17)

Dediğin gibi zor gözükyor o yüzden ben hangi yaratıkta ne düşeceğini bakıyorum düştüğü zaman petimi toplayıcı çevirip kendisi topluyor.Ama dediğin gibi renk olayı sıkıntılı biraz daha açık renkte olabilirdi.

*DELİBEDRİ* bunu beğendi.
  3. Saat akşamın kaçı oldu bilgi vercek bir yetkili çıkamadı.

4. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Mesajınız arkada kaldığı için gözden kaçmış kusura bakmayın.

Sürekli aynı ödülü de alabilirsiniz.Zira her kapının sonunda atılan zarlar birbirinden bağımsız. Aynı şekil tonlarca kez zeta yaptığınızda hiç havoc çıkmaması veya 5 zetada 10 havoc alabileceğiniz gibi. Ayrıca kullanmak için 20 seviye olmasına gerek yok.

Son önerinizi ise iletiriz ancak bu etkinlikte bir değişiklik beklemeyin derim.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.