Kapı bitirmek için uçuş düzeni tavsiyesi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Ruthlezz tarafından 7 Haziran 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Ruthlezz

Ruthlezz User

İlk uçuş düzenimi alıcam ve bunu vs için değilde kapı bitirmek/ kasılmak için almak istiyorum, ama önceliğim kapı bitirmek. Şuan aklımda burgu var %20 hasar verdiği için ama bi yandanda güve cazip geliyor kalkanlarla ugrasmak istemediğim için.Tavsiyeleriniz neler ?

2. Onur1306

Onur1306 User

alabilirsen ikisini de al. özellikle hangi kapı için? zeta diyorsan güve al.

3. Ruthlezz

Ruthlezz User

Şuanlık 1 tane alabilirim.
    Zeta için özellikle, %20 hasar da cazip geliyor diğeride, karar veremedim :D

4. Neden peki?

5. jarekkk

jarekkk User

güve inan gereksiz bir düzen oldu yeni gelen düzenlerden sonra :) sürekli kapı yapıyorsan al derim. ama öteki türlü kapı hariç işine yaramaz :) %20yi gözün kapalı al. Zeta yada x kapı için düzen diye düşünme. Güve en çok gammada işini görür o tallonları köşeye atarken :D

6. -ThyPhon-

-ThyPhon- User

Merhaba

Kapılarınızı daha hızlı ve rahat bitirmek için güve de burgu da işinize yarar.

Ama benim fikrim güve almanızdan yana.

Yani ben olsam öyle yapardım :)

Tabiki benim fikrim.

İyi forumlar

7. Ruthlezz

Ruthlezz User

kararsız kaldım :D Yok mu bi kaç kişi daha fikirlerini söylesin, bu arada güve neden gereksiz bir düzen oldu ?Yeni gelen düzenlerin etkisi ne buna

8. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Diğer yorumları okuduğumda Kalp uçuş düzenini tavsiye eden olmamış.

Kalp uçuş düzeni sizin daha dayanıklı olmanızı sağlıyacaktır.

Siz yaratıkların kalkanıyla uğraşmak istemiyorsunuz,fakat güvede sizinde kalkanınız olmıyacaktır.

Alacağınız hasar direkt darbe puanınıza olacağından,dayanmanız zor olacaktır.

İlk uçuş düzeniniz ise,Kalp almanızı tavsiye ederim.

Keyifli Forumlar.

9. burgu al mutlaka çok işine yarar az biraz kalkann düşürüyor ama sonuçta kasılmak ve kapı için istiyorsun ki ikisindede hasar öncelğin var.

10. Ruthlezz

Ruthlezz User

Dediğim gibi yaratıkları hızlı kesmeyi istediğim için burgu ve güve arasında kaldım, güve alsam kalkan sıfırlanıcak bi süreden sonra haklısınız, ama burgu alsam sıfırlanma gibi bi durum yok. Büyük ihtimal burgu satın alıcam , kilitlenebilir teşekkürler

11. Onur1306

Onur1306 User

melterlerin kalkanı yüksek sibelon gibi, güveyle saniyeler içinde kesiliyor.

12. coder545

coder545 User

burguyu disarda da kullanirsin guveyle haritada canavar kesemezsin , kapida birkac canavar haric guve disarda burgu daha iyidir

13. Ben şimdi güve mi alayım burgu mu :D

14. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Biz teşekkür ederiz.

Daha önce aldığınız uçuş düzeni yoksa,Kalp almanızı tavsiye ederim.

Kalp uçuş düzeniniz varsa Burgu uçuş düzeni almanızda fayda var derim.

Keyifli Forumlar.

±_A§Lañ¥ü®ëKLî_± bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.