Kapı bonus ödül yapsam mı?

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve Quenn tarafından 13 Ocak 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Quenn

Quenn User

Arkadaşlar merhaba sizden öneri istiyorum

-kapı bonus ödülü olarak zetaya 100k ucb100 mermi var yapsam mı yoksa pazar gününe mi bıraksam? (şuan hali hazırda açık)

-Kappa kapısınada hiper lazer ödülü var sevdiğim bi lazer türüdür ama kappa açık değil ve haftasonu olmadığı için sadece vip indirimi olacak değer mi açmaya ? (hercullerde eksik ama yapmıyorum kappa)

2. ateistkeci

ateistkeci User

Eğer elinde x4 fazla yoksa yapman iyi olabilir bence

Quenn bunu beğendi.
  3. Kesinlikle zetayı yap tavsiye ederim :)

Quenn bunu beğendi.
  4. Paza gününe saklayın.

5. Quenn

Quenn User

şimdi yeni etk kapısındayım hızlı yapmak için mecbur x4 harcıyoruz yapıcam o yüzden
    bu arada son bosstan önceki jeneratörleri devredışı nasıl bırakıcaz ya onu anlamaya çalışırken patladım :/

6. Şahsen bana soracak olursan, x4'ü hertürlü bir şekilde elde edersin bir vakitten sonra sorun teşkil etmiyor,

Ama pazar günü yapman daha kaarlı olacaktır 50 anahtar 100 dosya vs... yinede sen bilirsin,
    Kappa hiper lazer mevzusuna gelecek olursam prometheus varken değmez diye düşünüyorum.

7. Quenn

Quenn User

full pro olmama daha çok var daha 14 tane,
    x4 lerimi şu etkinlik kapısı yedi boş yere aşır sinirliyim şahsen ölünce son kısımda tekrar kutu geliyo elit+elit olmayanlar bossu kesemez onu geçtim eikler son bossa bile gelemez.. açıp eskiden yapılan bu etkinliğin geribildirimlerini okuyorum herkes yakınmış ne kadar gereksiz ve or olduğunu ama genede düzeltme yapılmamış keşke etkinlikten önce okusaydım da girmeseydim bile x4 lerime ve uykusuzluğuma yazık

noralde yapmayacaktım zetamı pazara saklicaktım ama bu etkinlikten sonra yapmaya karar verdim x4 için
    kappayı yapmicam açık olsaydı belki yapardım

verilen cevaplar için teşekkür ederim konu kilitlenebilir

ERDALBAGGAL bunu beğendi.
  8. Bencede tamamen gereksiz bir etkinlik bir teror kapısı değil :)

Ben sadece sıralamaya girerim diye belki yaptım, ama onun için bile puan istiyormuş sanırım

9. Aery

Aery Guest

Merhaba,

Size tavsiyem pazar gününe saklamanızdan yanadır. Ödülleri ikiye katlamanız daha mantıklı olacaktır. UCB-100 lazeri elde etmek için Alpha, Beta, Gamma kapıları daha mantıklı geliyor bana şahsen ^^

İyi forumlar.

Quenn bunu beğendi.
  10. Modumuzun dediği gibi bende onu önermiştim

11. Tam öneri yazıyordum ki gün atladığını fark ettim artık geçmiştir o ödül.

Eee naptınız yaptınız mı kapıyı?

Quenn bunu beğendi.
  12. kAnUNi

kAnUNi User

valla kardesim benim şahsi fikrim bana denk gelse ben yapardım sonucta x4 kolay kasilan bir cephane degil

13. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Cevap veren üyelerimize teşekkür ediyorum.
    Talebiniz üzerine konunuz kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.