Kapı donuyor

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve [™_SALA√¯AT•GETİR_™] tarafından 9 Mart 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Beta kapısı kristallin, sibelonitlerde kapıda donmalar oluyor. Uzun süredir bu kapıları yapmıyordum, aynı bilgisayarımda yapıyorum ama bu sefer kapıda sorun oldu. Görüntü kesik kesik geliyor. Fotoğraf gibi kalıyor 2 sn sonra düzeliyor, sonra 2 sn sonra tekrar oluyor.

Öyle tahmin ediyorum alfa ve gamma bölümlerinde de aynısı olacak

2. Aynı sorundan şikayetçiyim.Bugün bayadır biriktirdiğim kronos parçalarını tamamlamak için son epsilonumu dönerken bir anda donma sonucu patladım.Neyse olur öyle filan derken Kronosa girdim. Kapıyı yaparken donma yüzünden 4 kere patladım son şansımda zar zor kurtardım bu konu neden bu kadar göz ardı ediliyor anlamış değilim

3. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Geri dönüşünüz için teşekkür ederim, sorun gerekli yerlere iletilecektir. Aynı şekilde sizler de durumu support'a iletebilirsiniz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.