Kapı hakkında

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by нüηкαr, Mar 1, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. merhaba beyler

daha once hic kapi yapmadim ve yakin zamanda alfa tamamlanacak bu yuzden kafama takilan bazi noktalar var

1. kapida patlarsak ne olur?

2. diyelim ki 3.dalgayi bitirdim canim sıkıldi cikmak istedim cikip daha sonra devam edebilir miyim?

3. ikinci sorumun cevabi evet ise son dalgayi pazara birakip iki kati odulden faydalanabilir miyim?

2. 31.05.2013

31.05.2013 User

Kapıda patlamak için 5 hakkın vardır. Eğer kapıda 5 kere patlarsan kapın gider. Dalgayı bitirdikten sonra cıkan kapılardan örneğin: kristallonları kestikten sonra cıkan kapılardan sağdaki kapıdan atlarsan x-1 haritasına gidersin ve sonra tekrar kapıya atladığın zaman protegitlerden başlarsın. Kapıda yaratıklar varken çıkış yapmak zaten mümkün değil. Eğer X e basıp sayfayı kapatırsan gemin haritada durur yaratıklar gelir ve patlarsın bir hakkın gitmiş olur. Tekrar devam ettiğinde kaldığın dalgadan kesmiş olduğun yaratık kadarı ile devam edersin örneğin: protegitlerde 28 tane kesip son 2 taneye patlarsan girdiğinde kalan 2 tane protegit gelir daha sonra onları kesersin ve ödülünü alırsın. Ben bu şekilde yapıyorum son protegite kadar kesiyorum daha sonra patlıyorum ve pazar günü girip son protegiti keserek x2 kapı ödülü alıyorum. Anlamadığın veya yardım istediğin başka bir şey varsa buraya yazabilirsin.

нüηкαr likes this.
  3. DraydiBoy

DraydiBoy User

1- 5 can var gg sekmesiden bakabilirsin ve ekstra can alabilirsin
    2- Dalga sonunda 2 kapı çıkıyor duruma göre hangi kapıdan atlarsan
    3- evet talonlarda bırakırsan pazar günüde protegitlerde girersen kapını yaparsın :) ödülünü alırsın

нüηкαr likes this.
  4. .BEYAZ.

.BEYAZ. Guest

Merhaba,

1.) Kapılarda 5 can hakkınız bulunmaktadır. Ve bunları kullanabilirsiniz.

Kaç canınızın kaldığı veya yeni can almak isterseniz görsel üzerinden belirttim bakabilirsiniz.

Screenshot_2.png

2)Her bölümün dalgası bittikten sonra çıkan kapıların bir tanesinde kapıya devam edebilir veya diğer kapıdan x-1 haritasına dönebilirsiniz.

3)Evet son dalgada bırakıp pazar günü x2 gününde yapabilirsiniz.

Ayrıca cevap veren arkadaşlarada teşekkür ederiz.

İyi forumlar..

DraydiBoy and нüηкαr like this.
  5. hepinize tesekkur ederim cevaplar mükemmel olmus :D

6. kapı bitene kadar açık kalsın bu bitince kilitlenmesini isterim

Thread Status:
Not open for further replies.