Kapı Haklarımı Geri Verin

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve {{$ALvadOR}} tarafından 10 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Ben GB2'de oynuyorum.En son bölümde modemin interneti gitti.1 canım kaldı.Sonra 10 bin uriye kapı hakkı aldım.Uriyi kasarken hiçbir kesinti olmadı.Sonra can aldım.Kapıya girdim Boss Kristallon keserken gene internet gitti.Şu an 1 canım kaldı.Lütfen bunlara bir çare bulun.İki hakkımı geri verin.
    Not:Kapı Lambda Kapısıdır.
    He şimdide kapı gitti.Ama bu sefer oyun dondu.Kapı gitti.Birisi baksın bana.Umursamıyorsunuz milleti.Millette sazan gibi hala size yazıyor.Kapıyı verecek haliniz yok ama insan bekliyor işte.

Son düzenlenen: 10 Haziran 2014
  2. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Oyun kasmasından vya sorunundan dolayı kapınız patlamış ise supporta iletişime geçiniz kapı iadeleri ordan yapılmaktadır oyun sorunundan doolayı ise bizim burdan müdahle etme gıbı bir şansımız yoktur kilitlenebilir

Keyifli forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.