Kapı Hakların İadesi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SoyluAdam tarafından 7 Ağustos 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. SoyluAdam

SoyluAdam User

Global avrupa 1 sunucusunda oynuyorum gamma kapısı yaparken oyun ara ara donuyordu genel sorun çünkü forumda birden fazla kişi yazmış ve sonunda oyun normalinden çok az daha uzun takıldı ve patladım sabahtan beri 3 hayat hakkım gitti geriye 1 adet kaldı diğer 1 hak benim yüzümden yanmıştı bu 3 hayat hakkımı geri vermenizi rica ediyorum.

2. Hayatları gerı vermezler ama kapıda tum hakların bıtıp kapıyı patlatrsan supporta yazarsın onlar da gammanı ıade edebılırler

3. SoyluAdam

SoyluAdam User

şuan aynı olay tekrar oldu ve hakkım bitti sizden rica ediyorum geri verin hakkımı şaka gibi sabahtan beri oyun takılıyor 1 kapı yapamadım. Sıktığım cephaneleri saymıyorum bilene hepsi boşa gitti harcadığım uriler.

4. Burda kımse sana yardımcı olamaz, supporta yazman lazım.

5. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Gereken cevabından dolayı @___*ENES*___ oyuncu arkadaşımıza teşekkür ederim. Haklarınızın tamamiyle bitmesi durumunda Telafinizi almak adına Support Takımımıza yazabilirsiniz. Unutmayın ki; Telafi almak istediğiniz kapınızın haritada tekrardan bulunmaması gerekmektedir.

İyi Forumlar.

6. SoyluAdam

SoyluAdam User

Teşekkürler ilgili yere yazdım umarım mağdur edilmem iyi akşamlar dilerim.

7. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Rica ederim. Konuya gerekli cevap verildiğinden dolayı kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar.

SoyluAdam bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.