Destek Kapı Hayatları AZ!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ƜΛЛŤƐÐΛЛƓƐŁ tarafından 13 Mart 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Terör girdabını ikinci kez yapıyorum 2.dalga uber sibolar da flasy player donmasından çöktü. Yani benim bilgisayarımdan. Bilgisayarımın özellikleri üst düzey, arkadaşımın da üst düzey bunun düşük sistemle alakası yok dark ile de alakası yok. Tarayıcı üzerinden oynanması nedeniyle kaynaklanıyor... Full gelişmiş bir sistemde oynadığınızda bile gereksiz yere kasmalar ve donmalar yaşanabiliyor. Bütün siboları köşeye göndermiştim son iki tane kalmıştı gitti bütün emekler gitti cephane ya en kötüsü zaman. Bundan önceki patlamalarda bu nedenleydi. Şimdi iki hakkım kaldı. Bütün kapılardaki hayat sistemi kaldırılmalı.

Zaten kapıları biz açıyoruz. Mesela delta diyelim. Neden hayat saçmalığı var ki ? Terör de hayat satın almada yok sanırım! Yani tamam hayat olsun da. Canım, bebeğim, aşkım darkonun suçu da yok bizlerinde bir elektrik gidiyor bum :D İnternet koparsa bum. :D Boşa gidiyor yani hem oyun da zara görüyor. Kesintisiz güç kaynağı alacağım en azından elektrik gitmelerine karşı önlem olur. Yıllardır oyundayım bu 2-3 şehir değiştirdim 4-5 kez kapılarda elektrik kesintisi yüzünden BUM :D oldum. Herkese iyi forumlar. Adminlerim üstlerinize bildirirseniz sevinirim.

Son düzenlenen: 14 Mart 2018
  2. BY_PASS

BY_PASS User

ok

C☆AYYILDIZ☆Ͻ bunu beğendi.
  3. .BEYAZ.

.BEYAZ. Guest

Merhaba,

Öncelikle büyük harf kullanmak bağırmak anlamına gelmektir.

Lütfen daha dikkatli olalım.

Ayrıca kapılar hakkında farklı bir görüşünüz var ise güncelleme ve fikir havuzuna konu açabilirsiniz.

Gerekli desteği alırsa konuyu iletiriz.

Ayrıca indirilebilir olmasını bende isterim.

Bu konuyu iletelim.

Bakalım zaman bize neler göstericek.

İyi forumlar..

4. Bu oyunu nerdeyse 10 yıldan fazla süredir oynuyorum ama bizi 10 yıl değil yaklaşık son 7 yıl ilgilendiriyor yeni ekran geldiğinden beri bu sorunlar var ve stabilite için çok fazla tarayıcı değiştim en uygunu ve sorunsuzu maxthon olduğuna karar verdim deneyebilrsiniz sisteminiz dediğiniz gibi üst seviye ise sıkıntı yapmadan akışkan bir oyun elde edebilirsiniz kapı hakları bence 4 olmalı 3ken düşünüp giriyorduk kapılara şimdi zevkine patlayan dahi var

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.