Kapı İçin Droid Düzeni Tavsiyesi

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by Ruthlezz, Jun 17, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Ruthlezz

Ruthlezz User

İyi günler herkese,

Özellikle zeta kapısı için hangi droid düzenini tavsiye edersiniz ?
    İlk düzenimi alıcam bu yüzden ilk düzenini alıyorsan kalp al gibisinden demenize gerek yok çünkü sadece kapı yapmak için bi düzen tavsiyesi istiyorum yani npc leri daha seri kesebiliceğim bi düzen.

Şimdiden cevap veren herkese teşekkürler.
    İyi forumlar.

Sepromcu likes this.
  2. Merhaba,Benimde ilk kapım Zeta olacak ve Tamamlanmak üzere benim de droid tasarımı hakkında bir takım şeylere ihtiyacım vardı.Fakat sonunda anladım ki Zeta Normal düzenlede olabilecek bir kapı o yüzden ben normal droid düzeni ile gireceğim hiç bir kuşkum yok sende böyle yap bence çünkü saldırı olarak en iyi düzenin bile dezavantajları var ben normali tercih ediyorum ne artısı var ne eksisi.iyi forumlar...

3. Ruthlezz

Ruthlezz User

Hayır zaten normal düzenle çok rahat bi şekilde yapabiliyorum :) X2 ile 15k dmg yeterli oluyor gayet ama, dediğim gibi dahada hızlı bitirmek istiyorum, örnek veriyorum güve ? güve ile daha hızlı biter burgu %20 dmg veriyor daha hızlı biter, benim istediğim bunları kullananlardan tavsiye, hangisini alabilirim, çünkü şuan sadece 1 tanesine uri verebilirim.

4. Güveyi tercih et sen,burgunun faydası var ama bir o kadarda dezavantajı var.Burguyu sonradan kullanırsın.BU arada geminin özelliklerini öğrenebilir miyim sakıncası yoksa efendim ?

5. Zeta Kapısı için benim önerim güve'dir.Çünkü zeta yaratıklarının kalkanları dplerinden fazla direk darbe puanıyla neredeyse 2 kat hızlı ilerlersin.

6. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Merhaba,

Bende Kendi Fikrimi beyan edecek olursam ben tüm kapıları Güve ile yapıyorum.

Ama yinede siz bilirsiniz.

iyi forumlar.

7. Ruthlezz

Ruthlezz User

tamamdır, güve alıyorum o zaman, teşekkürler kilitlenebilir.

8. avıcı dizip güve gir kapıya kısa sürede biter

9. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Biz teşekkür ederiz.

Alacağınız ekipman hayırlı olsun.

Kapılarınız için şimdiden başarılar diliyorum.

Keyifli Forumlar.

Thread Status:
Not open for further replies.