Kapı için en ideali ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve nonono20 tarafından 1 Ekim 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

*GÜVE*BURGU*DİMİ*VENOM

1. DİMİNİSHER-BURGU

oy sayısı 0
    0,0%
  2. VENOM-BURGU

42,9%
  3. VENOM-GÜVE

57,1%
  4. DİMİNİSHER-GÜVE

oy sayısı 0
    0,0%
  1. nonono20

nonono20 User

Arkadaşlar selamlar, geçen hafta konu açmıştım en güve mi burgu mu diye, %100 lük bir oranla burgu kazandı ve burguyu almıştım.

Şimdi güveyi aldım,

Öncelikle şunu sormak istiyorum x1 beslemesiz vuruşum 5-5.5k, buna ragmen güve kapılarda benim için iş görür mü ?

Burguyla 6 ila 7k arası oluyor.

Diğer sorum ise şu

*** Diminisher-Burgu
    *** Diminsher -Güve
    *** Venom-Burgu
    *** Venom-Güve

Kapı için hangisi önceliklidir hangisi kullanılmalıdır. (Güve satın almadım ancak şu an satın alcak kadar urim mevcut, şayet şu seviye de bana bir faydasını olmayacagını düşünüyorsanız, apis 15 parça 300k urii, bir kapı sonra biraz daha parça biriktirip bu uriyi apise verebilirim. Böyle bir fikriniz varsa belirtirseniz sevinirim.)

Tabi ki sadece birini kullanma anlamında değil en azından gemi belirlersek, Güve npc şöyleyken kullan burgu şöyleyken kullan tarzı bir yorum cıkabilir.

Diroit düzenleri hakkında tecrübem az oldugu için bilen arkadaşlardan öğrenmek isterim.

Gemi özellikleri 4 LF-4, 1 Yansıma Lf-4, 40Lf3, 25Bo2, Elit hız, 8iris 4 havoc

İyi forumlar.

2. -Paradise-

-Paradise- Guest

Merhaba,

Ben sadece zeta kapısı npc'leri için güve kullanıyorum geriye kalan tüm kapılarda burgu daha verimli ayrıca kapı yaparken venom tavsiye ederim.

İyi forumlar...

3. Venom-Güve

4. venom güve mantıklı olabilir fakat oyun çook sıkıntılı suana yapmamanı öneririm yksa patlayabilirsin kapına yazık olabilir . oyun eski haline geçince yapmanı tavsiyem.

5. bencede venom ve güve fakat oyundaki donmaları hesaplarsak bu aralar venom burgudan yana kullandım oyumu.

6. userqq

userqq User

Zeta için venom güve, diğer kapılar için dimi burgu.

7. uzayl80

uzayl80 User

zeta için 1 solarce 1 ci konfiye full lf cek 2 ci confiyede full hız ve kalkan cok rahat gecrsin x1 x2 mermisiyle zor bir kapı değil zeta kapısı neden solarce diyorum can basarsın devam edersin beklemessin 2 confi kulancan solarce yoksa venomla gir tekillik bas devam et baska gemiyle girme ii gemin yoksa ageis bu cok bölümlü ve zor kapılarda iş yapmaya bilir herkes güve diyor ben güvesiz girip rahat gecip gittim zetadan

Son düzenlenen: 2 Ekim 2018
  8. Soyuz*

Soyuz* User

Diminisher özelliği kalkana vurur zaten onu güveyle kombinlemek mantıklı olmaz.

Ben venom+güve+seprom ile yapıyorum x3 42-45k gidiyor.
    Bazen bölümün sonundaki npcye yetenek atıyorum haritanın ortasına gelip tamir oluyorum zaman kaybetmeden.Köşeye kaçarken de arada yetenek atıyorum.
    Solace+Güvede iyidir tamir olma derdi olmaz.
    Kapılarda ağır konfine 5 itici 10 kalkan atarsan daha iyi olur hantallıktan kurtulursun hemde ağır konfide idarelikte kalkanın olur.
    Tavsiyelerim bunlar.