kapı için gereken enerji

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve __ERDEMLİ__ tarafından 3 May 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. bugün çifte ödülle zeta açacaktım yaklaşık 1600gg 95. parçaya kadar 70k uriyle vip artı pazar günü indirimiyle zar zor açabildim son 16 parçanın 70k uriyle anca gelmesi normal bişeymi yani zetayı 80 90k açılır diyen insanlara imreniyorum gama kapımın 1 parçası kaldı denemeye korkar oldum 900gg de gelmedi hala bende mi sıkıntı var valla ayar oldum

2. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Genel olarak kapı açarken en çok GG yi son parçalar yemektedir. Fakat Son 16 Parçanın 70K Uridiuma gelmesi biraz şansızlık olmuş :(
    Buradaki konudan diğer üyelerimizin hangi kapıyı kaç GG'ye açtığını görebilirsiniz.

İyi forumlar.

3. 110/111 zeta şuan ve 50 bin uridium bastım hala gelmedi kafayı yiyip oyunu yapanın atalarına kadar andım:)

4. 5li basın çarpanı hemen kullanın
    yine de olmuyosa soğuk bi su

5. yüz yüz bastım ful valla gamayı denesem mi bilmiyorum çok korkuyorum gerçekten :(

6. Bugün 2 zeta açtım. Birini 91k uriye diğerini 140k uriye. Şans meselesi :(

7. 2200-1600-1800-1900 den bugün arkadaşım 4 zeta açtı ben de ortalama böyle açıyorum ha tabi ben açamadım neden oyun buga girdi çünkü

8. Parçalar 80e falan geldiyse 100lü basmayı bırakın 10lu 5li basın daha rahat açılıyor. Arkadaşların da dediği gibi eğer 1-2 parça kaldıysa çarpan geldiği anda çarpanı kullanın. Eğer uriyle açıcaksanız cumartesi günü kapı açmaya çalışın 85 uriye denk geliyor ggler. Vip + indiriminiz varsa cumartesi 55 uriye geliyor 1 gg. Ha bu arada kapılarda lag var 3 kere patladım gün içinde haritada lag yokken kapıda olabiliyor lag, bugün yapıcaksanız bence yapmayın pişman olabilirsiniz haftayı bekleyin bence ben darlanıp bıraktım.