Kapı için konfi...

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KÜRŞAD tarafından 14 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. KÜRŞAD

KÜRŞAD User

Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba,ben 8 iris 26 lf3 16 bo2 full hız 12 arge bi vegayım sizden alpha ve beta kapıları için konfi önerisi isticektim malum protegitlerde sıkıntı yaşamak istemiyorum bu arada petim yok.

2. Merhaba ,

1. konfigürasyon :

gemi : 5 hız 5 kalkan full lazer / droitler : full lazer ( Boş kalan yer olursa kalkan )

2. konfigürasyon :

gemi : full hız + full lazer / droitler : full kalkan ( Boş kalan yer olursa lazer )

Hız'ı promerium , Lazer ve Roket'leri seprom ile beslerseniz epey işinizi göreceğini tahmin ediyorum.

Fakat diğer üyelerin önerilerini de bekleyiniz.

İyi forumlar.

KÜRŞAD bunu beğendi.
  3. eray

eray User

Kıyamet moduma katılıyorum.ayrıca eco 10 ve plt2026 kullanırsan daha kısa sürede biter diye düşünüyorum

KÜRŞAD bunu beğendi.
  4. ben 1. konfigürasyona full hız taktım droit silah kestim progetitleri

KÜRŞAD bunu beğendi.
  5. Alphada elit lazer kullanma . Betaya sakla .

KÜRŞAD bunu beğendi.
  6. KÜRŞAD

KÜRŞAD User

Çok teşekkür ederim cm ve diğer arkadaşlarım

7. alphada normal kasılma konfini kullan zaten gemi hızlı. beta da 4 hız 6 kalkan dirolar silah 2. konfi kaçış konfisi.
    alphanın verdigi x4ü beta protegitlerde harcarsın

8. Nefes

Nefes User

Merhaba

Konuya gerekli açıklamalar yapılmıştır.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.