KAPI İÇİN SINIR MİKTAR!!!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KÖR_SÜNNETÇİ tarafından 19 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

OLSUN MU?

1. EVET OLSUN. ÇOK MANTIKLI.

oy sayısı 10
    50,0%
  2. HAYIR.GEREKSİZ.

oy sayısı 10
    50,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. arkadaşlar bn geçen 10 zetamı açtım 2084 enerji bastım toplamda çok şanssız değil miyim sizinde başınıza gedlmiştir böyle bir şedy çarpanlar denk gelmiyor ve kapı çok geç açılıyor. bn diyorum ki her galaxy kapısı için sınır enerji miktarı olsun mesele zetaya 1700 enerji bastık tam 1700. enerjiyi bastığımızda kapı kaç parça kalmış olursa olsun açılsın mesele kappa için 2500 enerjide kesin açılsın böyle sınırşlar olsun bnce sizde fikirlerinizi yazın...
    bi de ankete lütfwen katılın.
    saygılarımla...

2. Merhaba ,

Kapıları açmakta taktikseldir. Yani bazıları 1000 enerjiye açarken bazıları 1500 yada 1300 gibi enerjiye açabiliyor. Eğer standart olursa oyun dengesi bazıları için iyi olsa da bazıları için olumsuz yönde değişecektir. Bu nedenle pek sıcak bakmıyorum.

İyi forumlar.

3. kardeş oyum olumlu çoğu kişi 1000 de açıyor sa digerini 2000 de açıyor yani taktiksel bir durum fazlasıyla yok yani .

4. 185bin uri+300 gg ye açtım zetayı.Bir şeyleri elde etmek için savaşacaksın.sınırlamaya gerek yok

5. Lafı ağzımdan aldınız :)

6. Bence olabilir mesela 2500 enerjide ZETA açılabilir.

7. ernkzl

ernkzl User

:D gg yi nasıl basacağını bilmiyorsan d.o ne yapsın,ben 1300 g e açıyorum zetayı arada bir 1500-1700 de oluyor.

8. kaçlı basıyon taktiğin var mı?

9. titans___

titans___ User

olmaz olmaz adamlar para kazanmak içn üst üste yenilik yapıp herkesi çıldırttılar durun dediler biz yeni çıkan bir diroit tasarımının özelliğini çözene kadar adamlar uber roket di emaydı gemi tasarımlarıydı bombardıman ettiler parası olan geldi kesdi parası olanlar biz iris tamirine uri biriktiremedik doğru dürüst gemiyi eksi şerefi değiştirmeden önce gemiyi hangardan çıkartamamışdım 5 senedir de tr3 eic deyim iç savaş her yerde var da klansızken keserlerdi adamlara ban verdikden sonra bu eksi şeref olayını değiştirdiniz iç savaşda azaldı biraz karışık oldu da çok kafam bozuk hala eicde ki ismi lazım değillere şimdi nerdeler bende canım sıkıldıkça elit varken kesiyorum chatede bakmıyorum sırf onlar da oyun birincisi zaten haritalara çıkamıyor

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.