Destek Kapı ile ilgili

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve börtecineee1453 tarafından 2 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar 395.000 uridium var ve şuanda gg indirime girdi ve bende de %30 indirim var 1 gg 55uri. Sizce kapı mı açayım yoksa arge mi yapayım? Arge 18, 2 lf4, gerisi lf3. Sizce ne yapmalıyım?

2. Traubbe

Traubbe User

Merhaba;
    Kapı yapmak içi daha detaylı bilgiler verirseniz daha fazla yardımcı olabilirim.Gemi,Bo2 vb. özellikleri gibi.

3. Gemi : Goliath
    İris : 8
    Arge : 18 ( dağıtılan 5)
    Lf3: 29
    Lf4 : 2
    Pet : 8 level kami 3 var
    Bo2 : 9
    Yarın 990.000 uri çekicem 3x zamanında. Aklımdaki fikir ; 600k uri argeyi,300k uri pete. Szce ne yapmalıyım.

4. Traubbe

Traubbe User

İlk öncelikle kalkanlarını fullemelisiniz.Argelerini 24e tamamlamaya bak.Kapı yapmak istiyorsan paladium toplamanı öneririm pete 3. seviye hammedde toplama 3. seviye 3-4 radar al sen ve pet 1 saatte 2000-3000 paladium toplayabilirsin.Yok ben yapamam diyorsan kapı yap ama Zeta yapmanı öneririm.Zeta kapısı yaparsan Marketten Uridum ile veya açık arttırmadan Hasar,Darbe Puanı ve Kalkan desteği al yarın saat 19.00 dan sonra özel destek geliyor onlarıda indirim+avantaj ile 7k ya alabilrisin böylece kalkanın darbe puanın ve hasarın epey bi artacaktır.Zeta yapınca elinde Güve ve Elmas uçuş düzeni olsun.

5. Zeta kapısını yapmanız çok kazançlı olur. En fazla 100k uriye açılacağını düşünüyorum. Zetadan gelen 35.000 uri ve 50 günlük dosyası toplamda 50.000 urini geri vermiş gibi olacak ek olarak 25 anahtar vererek 37.500 kârın olacak, birde havoc kazanma şansın olacak :)

Eğer 100k uriye açabilirsen verdiğini geri almış olacan ama bir kısmı gerekli ekipman olarak gelecek zaten arge yapmayı düşünüyorsun ganimet kutusuda açarsın 2-3 bir şey gelir.

6. Bence kapı yapma seninle aynı serverdayım dost bir klana gir ve spaceball'a katıl.2Spaceball da 1 zeta açarsın zaten haftada 2-3 defa oluyor. Urilerinle Argeni 24 e tamamlayabilirsin. Bo2 sabahları 5m e gidiyor. En fazla 2-3 güne tamamlarsın.

7. Traubbe

Traubbe User

Merhaba;
    2 Spacebal da 1 zeta açarsınız dediniz.Fakat Zeta 111 Parçadan oluşan bir kapıdır ve bu 111 parçayı 200-300 Enerji de bulamaz.111 Parçanın tamamanı bulabilmesi için aşağı yukarı 1000 Ekstra enerji gider.Spaceball etkinliğinden düşen çöplerin 1 tanesin de 10 Ekstra Enerji vermektedir.En fazla ne kadar kutu toplayabilir ki?Nerden baksanız kapının orada petlerle 30-40 kişi bekliyor.Spaceball her porta girişte de kutu alamayacağı için 1000 Enerji yapama imkanı yoktur spaceball'dan

8. Server İskandinavya 2 bu yüzden fazla kalabalık değil ama dediğiniz gibi 20-30 kişi oluyor. Ben katlayıcı ile topladığım için 1 etkinlikte yaklaşık 600gg kasabiliyorum. 2 Spaceball da dediğim gibi 1 Zeta açabiliyorum. 1 Etkinlikte top yaklaşık 25 kere geliyor. Her geldiğinde 1 tane alsak 25x20=500gg eder her geldiğinde yaklaşık 2-3 tane kapabiliyorum.

9. Traubbe

Traubbe User

Merhaba;
    Bence pet ile beraber paladium toplasın Spaceball gelince 4-4e gitsin kutu kassın çünkü er girdiğinde spaceball 10 Enerji veriyo bir kutuda 2 kutu alsa pet ile 20 Enerji yani 300 paladium toplamaya dek.Spaceball olunca paladiumdan daha karlı oluyor.Kapı için fazla uğraşma şimdilik bence eksiklerini tamamlamaya bak ve İrislerinizi 10. seviye yapın.

10. DeadMercy1

DeadMercy1 User

hangi klandasınız?

11. senberk99

senberk99 User

kapı yap derim zeta açmalısın bence 3kere falan açılır 400k uriye hatta 3.5-4 e yaklaşır...

12. Sizi dinledim kapı yaptım, 48/111 di 180k uriye açtım. Yine de olsun teşekkürler herkese

13. 180k çok fazla 3.272 enerji gibi bir şey ediyor sende şans yok malesef.

14. 180k uridium daha kalmıştı onu da alpha beta gammaya bastım, gamma ve beta açıldı 50k uri kaldı alpha 33/34 dü yine de açılmadı canımız sağolsun :)

15. 59 uridiumdan açtım tanesini siz düşünün..

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.