Kapı isimlerinin değişmesi ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve feldmarschall tarafından 30 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Kapı isimleri değiştirilmeli mi ?

1. Evet

oy sayısı 1
    7,1%
  2. Hayır

oy sayısı 13
    92,9%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhaba arkadaşlar;
    başlığı okudunuz ve 'ne gerek var canım' dediğinizi duyar gibi oldum.;)
    Sanıyorum ki oyunun betadan çıkışından itibaren kapı isimleri hiç değiştirilmedi.
    Değişmesini istemek fikri de yeni kapıların gelmesiyle bende oluştu.Farkettim ki hem eskiden beri bildiğimiz alfa,beta,gamma kapıları hem de delta,zeta,kappa vs. kapılar aslında yunanca harflerin okunuş şekilleri...
    Yani diyorum ki biz 'alfa' dediğimizde aslında Türkçede 'a' demiş oluyoruz.
    'beta' dediğimizde 'b' demiş veya kastetmiş oluyoruz.Aşağıda ki görselle daha iyi anlayacaksınız.

[​IMG] [​IMG]

Şu an bir isim önermeyeceğim. Konu ilgi ve destek görürse isim önerebilirim veya siz de isim önerebilirsiniz. Ankete de oy verirseniz sevinirim.:)

2. WightPro

WightPro User

böyle alışılmış gidiyor değişmesin.

3. Suanki isimleri iyi ayrica darkorbitin beta donemlerinde kapilar yoktu :)

4. İstedigini yap yinede alfa algadır degismez kimse plt 2021 demiyor 500 c roket diyor

5. Kandırılmış yıllardır :D A b y kapısı nedir yaa.
    Bence de Türk serveriyle Türk isimleri olması daha mantıklı.
    Destek +1
    İsimde önerirsen daha iyi olabilir.

6. Merhaba ,

Oyunda iyi olacak ve oyuncuların genel olarak yararına olabilecek şey kapı isimlerinin değişmesi mi ? Garip bir bakış açısı :)

İyi forumlar.

7. Merhabalar,

Forum sayfamızda fikrinizi paylaştığınız için öncelikle teşekkür ederim.Gerçekten ilginç bir bakış açısı olmuş.

İyi forumlar

8. Cidden ne gerek var diyesi geliyor insanın :D

9. Türkçe olması daha iyi !

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.