kapı-konfisi-kamikaze kullanımı-kasılma önerisi-palladıum-skyblab

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve emirdurbak tarafından 6 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. emirdurbak

emirdurbak User

Selamınaleyküm arkadaşlar
    15 lwl goliyim 8 iris 29 lf3 24 bo 2 pet 7 lwl 8 yapıcam çok az kaldı 15 argeyim alpha ve zeta açık bu kapıları yapabilirmiyim ikinci sorum peti 8 yapıp kami alcam kami hakkında sadece işte patladığın 75 bin hasar veriyormuş sadece onu biliyorum nasıl kullanıcam kapıda nasıl kullanıcam hangi slotlarda kullanıcam bilimiyorum onuda sölerseniz sevinirim
    bide şimdi çarı kasmaya yönelik ne yapmalıyım 10 arge daha dağıtma argem var seprom sıkıntım var seprom biriktiriyorum bu kapı yapim diyorm palladıum diye bişey varmış bu hangi haritada 15 lwl im gidebiliyomuyum o haritaya kaç palladium kaçtane enerji veriyo mesala 2 saat palladıum kasarsam kaç energy yaparım bide skyblabta sepromun hızlı olması için bişey yapmak gerekiyomu 8 lwl şuanda seprom baya sorum sordum kusuruma bakmayın şimdideden teşşekürler

2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba

Konunuz uygun kısıma taşınmıştır

İyi Forumlar

3. ekremk

ekremk User

kapilari rahat yaparsin , argeni kelle avcisi 2`yi fulleyecek sekilde yapacaksin internete kalin vurma argesi yaz cikar yada arkadaslar yazar buraya. 15 palladium 1 gg enerjisi verir ,kasacagin palladium sana ve servera bagli dusman orda kesim yapiyosa zor kasarsin. seprom son seviyede saatte 189 seprom uretir skylabini durmadan gelistirip heresyi 20 seviye yapmalisin. kamikaze sen saldiri altindayken petin cani yada senin canin %10du galiba bunun altina inerse pet tikaldigin seyin ustune ucar ve orda patlayip alan hasari verir , petinin canini doldurmayip kasilirken atarsin , 10 kristali nvar diyelim birine kamikaze atarsin etrafindakilere tikaldigindan uzaklastikca daha az hasar verir ornek dibindekine 50k 1 kordinat daha uzaktakine 40k gibi. kamikaze atmanin teknikleri var ata ata alisirsin, pet kristlainin ustune ucunca orda kalir ama kristalin hareket edebilir ve kamikaze bosa gidebilir bunu ata ata ogrenirsin

4. emirdurbak

emirdurbak User

kamikaze olamdan yapabilirmiym ?

5. Yaparsın.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.