Kapı mı? Aegis mi? Uçuş Düzeni mi?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve 0(-_-)0[ons]0(-_-)0 tarafından 18 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 33 lf3
    1 lf4
    17 b02 kalkan
    18 elit hız
    2 hangar goli-sperhead ( kutudan çıktı )
    8 iris
    13 arge
    pet 8 lwl kamikaze 2, hammde 2, radar 2 2 adet,
    uçuş düzeni yok.
    2 alpha yaptım. 1 betam patladı.
    alpha: 18-34
    beta: 24-48
    gama: 79-82
    zeta: 50-111 parçaları var.
    vip yok.
    aegis için mi uri biriktireyim? ama yılbaşından sonra ticarete gelecekniş galiba onun için de credi biriktiriyorum.
    uçuş düzeni mi alayım?
    pala toplayıp kapı mı açayım?
    uriyi 50k yapıp kamikaze 3 mü alayım ??

2. bana kalırsa aegis için credi biriktir tallon keserek olur ve skylapdan hammade yollayarak yapabilirsin

bu arada bende biriktiriyorum aegise bende 50k uri var hem uri hem credi inş. gelirde 250k uri yi başka yerlerde harcarız :D

3. FENOMEN

FENOMEN User

Merhaba;

Konu gerekli bölüme taşınmıştır.

İyi forumlar...

4. aynen ya 250k uriyi argeye yatırırım direk. 75m para şimdi. pala topluyorum kapı yapacam. 55g de 2 tane beta çıktı ne şans var bende de arkadaş :)

5. sacred

sacred User

haftalık trade e gelicek en az 1 trilyon a gider tahminim ben simdiden basladım biriktirmeye tr 2 deyim işim zor bence sen yılbası için cok umutlanma kami al derdim vip in yokmuş droid düzeni al urinle derdim argen düşük arge kas terse dogru uygula ondan sonra dediklerimi :D

6. olur :)

7. bende tr2 deyim :D

işimiz zor tr2 pahalı server :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.