Kapı mı lf4 mü zeus mu?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve GÖKDOĞAN tarafından 17 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. GÖKDOĞAN

GÖKDOĞAN User

Arkadaşlar aylardır kutu toplayıp kutu alıp lf4 zeus apis kastım. 21 lf4 apis var zeus da 400 k uri ile alabilirim. şuan birikmiş bir uridium var bununla gg mi alsam lf4 mü zeus mu? zeus sa kutudan mı uri ile mi? Kutu açmaktan ciddi anlamda sıkıldım kapı yapmaya havoc fullemeye başlayayım diyorum ama ... Kapılarda lf4 fullenir mi sizce?

2. kkutu topla gelen gg leri zeta kapısına baş zeta kapısından gelen anahtarları biriktir. zaten günluk dosyasıda gelecektir. argede yaparsın zeta kapısından gelen anahtarları biriktirdiginde zeus gununde ac ek olarak anahtarda alabilirsin zeus gununde hem zeus cıkma sansı hem tasarım hemde lf4 cıkma sansı yakalarsın. en mantıklısı bu olur hepsini bir arada götürürsün usta

3. GÖKDOĞAN

GÖKDOĞAN User

kutu toplamak gibi bir düşüncem yok. var olan uridium ile anahtar alıp onu mu açsam dedim. zeus ve lf4 için. uridium ile kapı yapayım en iyisi

4. ÇORBACI

ÇORBACI User

Havoc çıkarmaya uğraş kapıdan gelen anahtarlarlada zeus günü kutu aç her bulduğun zeus parçası 40-50k indirime giriyor zeus

5. Şuan için cumarteesi kutu açabilirsiniz daha fazla LF-4 için

6. GÖKDOĞAN

GÖKDOĞAN User

kapıdan fullenmez mi lf4 ? 35 olsa da yeter.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.