Kapı mı Tallon mu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve tiaremy94 tarafından 24 Nisan 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. tiaremy94

tiaremy94 User

Merhaba
    Aegis, 8 iris, 25 lf3 1 lf4, 15 bo2, 15 full hız, kami 3, ticaret 3, hammadde 3, düşman bulucu 2, 5 radar 3
    Ekipmanım böyle. Sadece alpha yaptım şuana kadar sizce sabah akşam pala mı toplayayım yoksa tallon mu keseyim? Nasıl daha hızlı kasabilirim

2. Bana sorarsan kapı. Aegissin ztn tıkır tıkır yaparsın.

3. tiaremy94

tiaremy94 User

Ama benim sw'de pala toplamaya pek müsade etmiyorlar mmo çok dominant sw'de sence şirket değiştireyim mi? 500k şp var şuan 250'ye düşecek

4. Bence her zaman en iyi şirkette olmalısın. Hem palaya elverişli hemde cubiye kimse baskın atmayan.

5. tiaremy94

tiaremy94 User

Kesilmekten gına gelmişti zaten labirentlerin içinde hırsız polis oynuyorduk resmen 5-3'te :D

6. Dolaylı bir bakış açısı ben en iyi şirkette olmayı sevmem mesela baskına çıkınca kesecek adam bulamıyorum :D

7. Gelişen biri olunca...

8. Konuya cevap vermeyi unutmuşum :D bence kardeşim pala her zaman en iyisi ama arada tavsiyem 1-3e git yaratık kesimi yap rütben düşmesin ben hep öyle yapıyorum 1-3 olmasının nedeni de oradaki tüm yaratıkların kolay patlaması :D

9. + oradakilerin tp/rütbe puanı oranı en karlı yer. ( Küçük yaratıklar Saimon mordon vs.)

10. KARANLIK

KARANLIK User

Paladium toplayıp kapı açmalısınız.500.000 çok büyük bir şeref puanı değil.Yani başka bir şirketede geçebilirsiniz.

11. tiaremy94

tiaremy94 User

Teşekkürler tavsiyeler için. Sizce hangi kapı sıralamasıyla gitmeliyim şuana kadar alpha'yı yaptım. Beta için 2 parça gamma için 15 parça kaldı. İlk önce bu 2 kapıyı bitirmek istiyorum daha sonrasında devamlı zeta mı yapmalıyım?

12. Merhaba ,

Eğer yapabiliyorsanız Alfa , Beta , Gama , Delta , Epsilon ve Zeta kapılarını 1 er kere yapın yüzüklerini alın. :D Daha sonra artık oyun düşüncenize göre hangileri uygunsa yönelirsiniz. Havoc için Zeta , LF-4 için Epsilon ve Kappa kapılarını tavsiye ederim. :D :)

İyi forumlar.

13. tiaremy94

tiaremy94 User

Kilitleyebilirsiniz. Teşekkürler ^^

14. Merhaba ,

Rica ederim. :)

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.