Kapı Ödül İçeriği

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ...V.EN.....ÜS.LÜ... tarafından 8 Kasım 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. senelerdir aynı terane..çıkma oranlarını yükselttiniz.ama nedense sanki ters etki vermiş.neden çıkmıyor neden???hafta içi bir kappa az öncede iki kappa yaptım ama sonuç sıfır hercules..ondan önceki haftada iki zeta yaptım ve sonuç yine sıfır havoç.

şimdi soruyorum size?? benmi çok şansızım yoksa siz mi hile yapıp elimdeki (sözde şans) ihtimalini elimden alıyorsunuz..

giden gg enerjilerime mi üzüleyim pazar günü harcadığım zamana mı??

son olarak diyorumki eğer ki kim benim oyunda hakkımı yiyorsa bu oyunda emeği geçen herkese haram zıkkım olsun bu oyuna verdiğim emeklerim ve de verdiğim paralar..hakkımı helal etmiyorum..bu dünyanın öteki dünyası da var hesaplaşmak üzere..

2. titans___

titans___ User

benim son hercul 1 sene çıkmadı belki daha fazla sonra para ile almak zorunda kaldım sonra 4 kapı da çıkarttım ab diyenler var dı para kazanma dertleri var anlaşılır da oyunda o kadar şey çıkardılar ki vs lerde nasıl kullanıcak oyuncu bu kadar elit cephane pet modülü gemisi tık gidyor gemi çift güçlendirici spectrumlu gemi eski harita da leo benden ben leodan zor kaçtım burda mı suportta da mı yetkili irisler i gelişmiştir dedi yani verilen cevap insanın aklıyla dalga geçer cevaplar şans işi benim hep aldığım cevap anlıyorum da ne hissettiğini bilgisaayarı parçalayasın geliyor da biraz ara ver girme hani görmemek le telafi et kendini öyle gıcık cins bir durum verilen cevaplar fecahat ötesi malesef bir sürü bot kullanan da admin falan filan yetkili tayfasından yakalananlar oldu zaten yetki verilen herkes ulvi karakter abidesi olmuyor beklememek lazım yetkililerden öyle şahsiyet li olmayanlarda çıkabiliyor nasıl oluyorsa oyun bu bunda bile dürüst olmayı salaklık falan mı sanyorlar bu hile hurda kullananlar .

3. Emi0666

Emi0666 User

tamamen şanş diyebilirim az önce 2 zeta tamamladım 4 havoc şuan 3. yü yapıyorum belki 2 tane daha atar şans..

4. titans___

titans___ User

tamamen inanmıyorum senin dediğine bu oyun da olanlar dan dolayı şans da bende yapıyorum mesela bana da çıkmıyor ben sene geçti diyorum çıkmadı şans diyorsun hala hani inanıyormuyum sene de kaç sene de tamamladım son hercul den sonra kaç kappa çıkmadı minareyi çalan kılıfını hazırlarmış diye bir laf var bilirmisiniz bunu minareyi çalanlar için mi demişler yoksa şans bu mafyanın işlettiği lunaparklar da çark döner döner son anda çıkmaz şans derler bir arkadaş oynamış bende borç vermişdim verdiğim borç da gitti gerçi sonra dan öğrendiğim kumara borç para verilmez yaş toyluk zamanım deyim hani hep bu şans işleri benim pek de inanasım gelmiyor bu oyundan dert yananlar var birde ballandıra ballandıra şans diyenler çıkyordur muhakkak gir bl lere albay falan üst rütbeler bot da onlara da ban verilmyor o da şanslılık zaten hani oyunu savunmayın ben inanmak zorunda mı yım bu memleket de uyanıkdan bol bir şey mi yok bana mı denk geliyor herkesi salak yerine koyanlar var evet çok salak var kandırılmayı maharet sanıp tv lerde anlatmaya doyamayanlar var ben de kandırılmışım da çoook sonra anladıklarım oldu da deklere etmedim kimseye tipim enayiye benzyor demek ki ya da salağa bazılarını anlıyorum da şimdi çakal da diyemyorsun herkesin yüzüne burda oyunda zaten hiç yoktur çakal şans diye 100 kapı yapıp çıkartamamak şans diyorsa oyun ağanın şeyi üstüne laf olmaz zaten öyle deniyorsa öyledir oyun böyle takdir edip böyle diyorsa kesin kabullenmek zorundasınız sizin oyununuzun oynamak zorunda da değilim onu bende biliyorum zaten teşşekkür ederim oyunculara oyunculluklarına forum da ki oyunu oynuyan oyunculara bilmem anlatamadım mı acaba ?

5. Emi0666

Emi0666 User

peki

6. inanmıyorum da saçma sapan da yazmayın lütfen.. sana çıkıyorda bana niye çıkmıyor peki?? 5 kapıda sıfır çekmek ne demek?? bir de şans yüzde 48 e 52 imiş.külahıma anlatın bunu... beş seferde de mi yüzde 2 bana denk geliyor yani..güldürmeyin beni..hakımı helal etmiyorum.haram zıkkım olsun...

7. KnqLoerT

KnqLoerT User

kardeşim o dedigin % 52 lik oran öyle değil yani düşündügün gibi 100 zeta yaparsam 52 tane havoç alırım diye bir oran mevcut değil.
    her kapı kendi yüzdesi var yani her kapıda % 52 oranla havoç veya herkül alabilirsin ama % 48 oranlada alamayabilirsin. ben 2 ayda fulledim palladium falan uğraşarak şans birazcık senden yana degil gibi pes edersen olmaz o iş her türlü cıkaracaksın daha bunun spartanı var falan filanı var derken bu zaten yolun başı daha herkes öyle birden full olsa ne anlamı kaldıki oyunun :D

_-Thanatos-_ bunu beğendi.
  8. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Mesaj içeriğinizde itham içeriği oluşturmaktan kaçınınız. Her kapıda kazanma ihtimalleriniz birikmemektedir. Her kapının içerik kazanması o kapıya özeldir.
    Bir hakkınızın olduğunu düşünmüyorum içerik bilgisini aşağıya eklilyorum. Daha detaylı inceleyiniz.
    --Zeta kapısını ilk defa bitiren tüm oyunculara 1 Adet Havoc Droid Tasarımı mutlaka verilir.
    Zeta Kapısını bir kez bitirdikten sonra , Her Zeta Kapısı yaptığınız da Havoc Droid Tasarımı Çıkma olasılığı %45'tir.
    Her Kapının %45 Şans içermesi , 2-3 Kapıda bir Mutlaka 1 Adet Havoc Droid Tasarımı Çıkacağı anlamına gelmemektedir..
    % 45 Şans olasılığı , Tamamladığınız , Her bir kapı başına geçerlidir.
    --Herkül Tasarımı hangi droidinize yerleştirirseniz o diroide %15 daha fazla kalkan bonusu verecektir tüm eğer tüm droitlerinizde herkül tasarımı varsa darbe puanınız %20 daha fazla artacaktır.

Konunuza gerekli cevap verildiğinden dolayı konunuzun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.