Kapı ödülleri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -By_CesuR- tarafından 9 Haziran 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. -By_CesuR-

-By_CesuR- User

Merhaba, alpa kapısını iki saat kadar önce oluşturup bitirdim. Fakat gelen ödül 20 bin uridium. Çifte katlaması gerekmiyormuydu ? neden böyle oldu

2. Hocam pazar günü uridium ve x4 cephanesi dışındakilerin iki katını verir.Bu ikisi hep sabittir çift ödül gününden etkilenmez.

-By_CesuR- bunu beğendi.
  3. Uridum ve cephane ikiye katlanmıyor. Sadece tecrübe, şeref ve bazı itemler katlanır.

-By_CesuR- bunu beğendi.
  4. -By_CesuR-

-By_CesuR- User

teşekkürler Galaksi Kapıları çifte ödül verecek deyince bizde bastık uridiumu cumartesi peki veriyor mu ? :)))

5. .Kuasar.

.Kuasar. Guest

Merhaba,

Cevap veren üyelerimize teşekkür ediyorum. Pazar günü olan Galaksi Kapıları Çifte Ödül etkinliğinde burada belirtilen ödüller iki kat alabilirsiniz. Cumartesi günü ise Galaksi Kapısı Özel Ödüllü Haftasonu etkinliği olmaktadır. Bu etkinlikte bazı kapılarda belirtilen özel ödülleri kazanabilir daha detaylı bilgi için buraya bakabilirsiniz.

İyi forumlar.

.Paradoks. ve -By_CesuR- bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.