KAPI ÖDÜLLERİ

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ΝΙGΗΤΜΛΓΣ tarafından 29 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Ben oyunu bırakmıştım ve son 2 aydır oynuyorum diyeceğim şudur ; yaptığım zeta ve kappa kapılarından hiçbir şekilde hercules,havoc veya lf4 alamıyorm hatta kappanın verdiği güçlendiricide dahil yani bu kadarda kötü olamaz bi şans herhalde bir sorun olabilirmi acaba? Kappa %25 boş çıkıyor bana her seferinde o %25 lik boş kısmı denk geliyor ama zetada havoc verme ihtimali %33 olmasına ragmende vermiyor yani bu şanssızlık değil başka birşey herhalde bu kadarda olmamalı herhangi bir sorun olabilirmi?

2. Merhaba ,

Zeta kapısını ilk yaptığınızda alıyorsunuz ondan sonraki kapılarda ise şansınıza bağlı olarak çıkar. Epsilon'da da aynı şekilde ilk yaptığınızda LF-4 alırsınız sonrası şansınıza bağlıdır. Kappa'da ise 3 ödül bir boş taraf var ve şansınıza bağlı boş tarafta gelebilir.

İyi forumlar.

3. ya o kadarını biliyorum toplam 22 zeta yapmışım bugüne kadar sadece 4 havoc var oda daha önce işte 1 sene önce oynadıgımda zaten 4 tane vardı yanı çıkmıyor 6 tane yaptım başladıgımdan beri yok çıkmadı kappada son 3 yapımda boş verdi buna şanssızlık denilebilirmi sizce?

4. Herşey şansa bağlı kardeşim 21 zeta kapısında 10 havoc oldum 42 kappa kapısındada 10 hercules oldum Daha çok yapmanı öneririm Ne kadar yaptın bilmiyorum ama pes etmeden yapmaya devam etmelisin

5. senden fazla zeta yapmama rağmen senın havoclarının yarısı yok bende başka bir sorun var bence uzun süredir oynamıyorum diyemi birşey var anlayamadım gitti birtürlü bu kadar olmamalı ya ne bileyim

6. Merhaba ,

Çok farklı sayılarda kapı yaparak tamamlıyorlar. Bazıları 15-20 bazıları 30-40 kapıda tamamlayabiliyor. Yani şans büyük etki etmektedir. İçiniz rahat edecekse support ile iletişim kurunuz.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.