kapı ödülü nerede?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve the_flood tarafından 22 Aralık 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. the_flood

the_flood User

şimdi ben bu kapıyı yaptım..ya hadi lazer vermedi.siz %75 ucb-100 % 25 lazer diyorsunuz ya hani. ee ikisi de yok nerde?

22.12.2019 - 08:38[​IMG]10 yeşil ganimet anahtarı toplandı.
    22.12.2019 - 08:38[​IMG]Kronos Kapısı için bir parça alındı.
    22.12.2019 - 08:38[​IMG]Lambda Kapısı tamamlandı.
    22.12.2019 - 08:38[​IMG]Alınan nesne: Cephane - UCB-100 (10.000)
    22.12.2019 - 08:38[​IMG]Alınan nesne: Eksen Işın Regülatörü (4)
    22.12.2019 - 08:38[​IMG]Alınan nesne: Bölünme Kristali (13)
    22.12.2019 - 08:38[​IMG]Alınan nesne: Sandstorm Phantom Diroit Tasarımı
    22.12.2019 - 08:38[​IMG]237600 Şeref Puanı kazandın
    22.12.2019 - 08:38[​IMG]6 günlük dosyası toplandı.
    22.12.2019 - 08:38[​IMG]6171000 TP kazandın

sn.mod lar bi cevap lütfen?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 22 Aralık 2019
  2. 10 k ucb almışsın

3. the_flood

the_flood User

o kapının kendi verdği cephane dostum.. ödül olanı nerde ben onu soruyorum.. evet mod.lar cvp lütfen?

4. sevval09

sevval09 User

Lambda kapısı lf-4 yada ekstra ucb vermez diroit tasarımı verir sadece

5. the_flood

the_flood User

• Geliştirilmiş LF-4 Günü süresince bazı Galaksi Kapılarından bu lazerleri belli bir oranla kazanabilirsiniz.
    • Galaksi Kapıları: Delta, Epsilon, Lambda, Kuiper
    bi foruma dikkatlice bak ;)

hadi mod.lar cevap ? support a filan yaz demiyecek misiniz?

6. *-Ebru-*

*-Ebru-* User

ya beyler konu aççak yer bulamadımda burdan sorumu sorayım bu yeni donmuş kapısında bi görev var kaz kovalamaca diye bi haritayı bul diyor nerde bu harita bi yardımcı olun lütfen

7. sprand

sprand User

%75 demiş düşme oranı varmış sana düşmemiş %100 demiyor

8. the_flood

the_flood User

matematik zayıf galiba ;)

deniyor ki : % 75 10k ucb %25 de lazer düşme oranı yani % 100 iki ödülden biri hediye gelmesi gerekirken bende iki ödül de gelmedi...

neyse uzatmaya gerek yok..çıkıp çıkmaması değil zaten derdim.. bişeyler de düzgün gitsin derdim :cool:

9. VidanjörR

VidanjörR User

Merhabalar, gördüm bir açıklama yapmak istedim. Hem konu hakkında hem de bahsi geçen etknlik hakkında.

Öncelikle yazılan etkinliği yanlış olduğunu söylemekte fayda var. Çünkü daha önce korsan kutularından 3x LF4 şansı veren etkinliğin içeriği, belirli Galaksi Kapıları'nı tamamladıktan sonra şansa bağlı olarak cephane veya LF4 verme olarak değiştirildi. Bu şans yukarıda da belirtildiği gibi;
    - %25 LF4 veya %75 10.000 UCB-100 lazer cephanesi idi.​

Burada dikkat edilmeis gereken nokta her kapının tek ihtimal üzerinden değil aslında 100 üzerinden iki seçeneği şansa bağlı faktörlerle oyuncuya sunuyor olmasıdır. Şu şekilde bir düşünce yanlış olacaktır. " Lazer %25, UCB-100 ise %75 . Kesin değil. " Zira bu şekilde olsaydı her kapıda UCB-100 lazer cephanesi ile Geliştirilmiş bir LF4'ü aynı anda elde edilebilmesi gerekirdi. Çünkü UCB-100'de belirtilen yüzdeliği boş kısmını LF4 şansı doldurmaktadır. Anlamayanlar için( gördüğüm kadarıyla anlaşılmamış) bir elmanın 4 parçasının, 3'ü UCB-100 verirken, 1 parçası ise LF4 vermekte. Ama eliniz boş dönmüyorsunuz. Şansınıza hangisi denk gelirse.

Fakat küçük bir nüans var ki buda çoğu oyuncunun gözünden kaçıyor. Etkinliğin S.S.S. sayfasında şöyle bir ibare yer almakta;
    [1] Hâlâ korsan ganimet kutularından LF-4 lazerleri kazanabilir miyim?
    Evet hâlâ kazanabilirsiniz. Daha önce LF-4 gününde kutulardan LF-4 çıkma şansı yükselirdi, artık orijinal şans yüzdeleriyle duracaktır.

Hemen üstünde ise LF4 günü yerine (Kutulardan LF4 çıkma şansının artması) kapılardan çıkma şansını koyanbu etkinlik geldiği belirtilmiş.

Hemen iki paragraf üstte bahsettiğim nüans ise şu;
    Geliştirilmiş LF4 Günü'nde neden index'te kutulardan LF4 çıkma şansının arttırıldığı ve bunun 3x olduğu belirtiliyor?

Buradaki konuya gelince.. Bence etkinliğin adı her ne kadar Geliştirilmiş LF4 Günü dahi olsa, etkinlik kapılardan UCB-100 cephanesi ve ya geliştirilmiş bir LF4 çıkması değil, korsan kutularından LF4 çıkma olasılığının arttırılması olmuştur.

En net cevabı moderatörler ve ya yetkili sorumlular verecektir.

[1] - bkz. Geliştirilmiş LF4 Günü

Manitu bunu beğendi.
  10. Ana sayfada bugünün geliştirilmiş lf4 günü olduğuna dair bir şeye rastlamadım.

11. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Öncelikle sizleri flood yapmamanız konusunda uyarıyorum, aksi takdirde ceza alacaksınız. Sorunuzun cevabına gelirsek bu bahsetmiş olduğunuz ödülleri yalnızca Geliştirilmiş LF-4 Günü'nde kazanabilirsiniz. Oyun ana sayfasında yer alan bültende bu etkinliği görmediğiniz sürece bahsettiğiniz ödülü kazanamazsınız.

İyi forumlar.

12. V*A*Y*N*E1

V*A*Y*N*E1 User

kafalar pırıl pırıl

sevval09 bunu beğendi.
  13. sprand

sprand User

Anlamamak için ısrar ediyosunuz galiba diye düşünüyorum ;)
    DİYORKİ Bak buraya dikkatli oku gerekirse 10 kere oku

- UCB100 ÇIKMA İHTİMALİ %75 KESİN DEĞİL SEN %25 İHTİMAL İLE ÇIKMAMIŞ SANA
    - LAZER ÇIKMA İHTİMALİ %25 KESİN DEĞİL SEN %75 İHTİMAL İLE SANA ÇIKMAMIŞ ŞİMDİ OKUMAN BİTTİYSE TEKRAR BAŞTAN 10 KERE OKU Kİ ANLAYABİLESİN ;););););););););););););););)

14. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Forum içerisinde tartışma ortamı yaratmaktan kaçınınız. Ayrıca forum içerisinde tamamen büyük harf kullanımı bağırmak anlamına geldiği için yasaktır. Lütfen tekrarlamayınız.

İyi forumlar.

15. sprand

sprand User

büyük yazınca belki anlar diye yazmıştım
    bir daha olmaz

16. anlamak için 1 cumle yeter anlamıyorsa zorlama