kapı öneri

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve Gırgırına. tarafından 9 Nisan 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba Arkadaşlar ben x4 tp şp kasmak istiyorum hangi kapıyı önerirsiniz seri bir şekilde ona yönelim

2. Seri bir şekilde abg dönebilirsin. Ama deltada tek başına iyi x4 veriyor 65k . Ama abg döngüsünü seri bir şekilde yaparsan o çok daha iyi. Diğer arkadaşlar ne düşünür bilemem. Simdiden kolay gelsin dostum.

3. the_flood

the_flood User

alpha-beta -gamma dönülebilir ama gg anahtarsız fazla uri harcarsın.üç kapının toplamı 120k x4 veriyor.elinde eğer 1500-2000 gg yoksa girilmez.çünkü gamma çok zor açılıyor.aynı açıda 3 zeta nerdeyse aynı miktarda x4 veriyor. gg yoksa daha az miktarda uriye açılabilir

4. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

Size haftasonu galaksi kapısı indirimi günlerinde Alpha, Beta ve Gamma kapılarını dönmenizi önerebilirim. Bu sayede iyi bir şekilde x4 ucb-100 mermisi, tecrübe puanı, şeref puanı, rütbe puanı, credits ve uridium kazanabilirsiniz.

İyi forumlar

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 9 Nisan 2019
  5. çok sağolun bilgilendirdiğiniz için :D

6. delta 65 k x4 vermiyor ki.

7. Lyngvia

Lyngvia Guest

Merhaba,

Haklısını Delta Kapısı 45.000 UCB-100 vermektedir.

Konu ile ilgili merak ettiğiniz başka bir soru yok ise konunun kilitlenmesini isteyebilirsiniz.

İyi forumlar.

8. teşekkürler konuyu kilitleye bilirsiniz :D

9. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

İsteğiniz üzerine konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.