Kapı Parçaları

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve **EIC-CIE** tarafından 11 Ağustos 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba.Bugün merak ettiğim başka bir konu daha aklıma geldi. :D Çoğu yerde görüyorum da zeta olsun alfa beta gama olsun bir günde 2şer kez açıp yapıyorum uri ile gg ile açıyorum diye yazılar , konular okudum. Şimdi nasıl oluyor bu bir günde 2şer tane alfa beta gama açma , yapma. Ben 1 ayda 1 gama açamadım. :D Paladium toplasan kurtarmaz zaten o kadar gg için paladium çok uzun sürer. Uridium ile basarak açması da ayrı masraf. Yani kapı açmak için gg basarken nasıl basıyorsunuz , kaçarlı basıyorsunuz , çarpanları nasıl gibisinden cevaplarsanız hem bu çok sayıda zeta yapan arkadaşlarda nasıl açıyorsunuz mesela birkaç örnek verirmisiniz. :)

2. $ yada ₺ yada € Anlamışsındır sanırım :) eğer bol miktarda varsa günde 2 değil 10 tanede yaparsın :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.