Kapı parçası çıkmıyor

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ΚΛFΚΛS-ΚΛЯTΛŁI[TüЯK] tarafından 6 Ocak 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 320 enerjim vardı gamma 75/82 iydi bütün hepsini bastım birer birer 76/82 oldu neredeyse neden hiç parça çıkmıyor böyle giderse 1 milyon uriduma açarım bu ne böyle ya ayrıca alpha betayı geçen hafta tamamlamıştım ama atlamaya hazır demedim ondan yapıyor olabilir mi ne yapmam lazım

2. Fresk

Fresk User

Genelde en sağlıklısı alpha, beta ve gamma yaparken kapı tamamlanır tamamlanmaz hazır hale getirmektir. Hatta direk açılan kapıyı yapıp gelen uriyi tekrar basarlar. Bu şekilde kısır döngüde vip+indirim paketiniz mevcutsa çok az bir uri kaybıyla şanslıysanız neredeyse hiç uri kaybetmeden abg dönebilirsiniz.

3. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Cevap veren arkadaşımıza teşekkür ederim, parça çıkarma tamamen şansa bağlıdır kimi zaman çok az uridium harcayarak açtığınız kapılar kimi zaman şu an olduğu gibi çok zor açılabilmektedir. Benim tavsiyem de Fresk arkadaşımızın dediği gibi kapı açılır açılmaz haritaya yerleştirip daha sonra o kapıyı bitirmeniz ve gelen uridium ile tekrar kapı basmaya devam etmeniz olacaktır.

İyi forumlar.

4. syn stajyer hep şans hep şans diyonuz.başka bişey demiyonuz bıktık aynı sözleri duymaktan

5. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Bizler sizlere yardımcı olmak için buradayız, yoksa sorulara verdiğimiz doğru cevapları ZamanınEfendisi sıkıldı diyerek olmayacak bir şey ile değiştirecek değiliz ;)

İyi forumlar.

6. Kapı açarken başlarda cok iyi bir şekilde parça veriyor sonlara doğru neredeyse parça vermiyor.baştaki parça çıkma şansı sonlara doğru azalıyor sanki.bunun sebebini açıklayabilecek olan birileri var mı?

7. .üYe.

.üYe. User

Size bu konuda katılmıyorum. Alfa, Beta, Gamma kapılarını açarken hepsini aynı anda açmaya çalışılmalıdır. Misal Gamma açmak isteniyorsa Alfa ve beta kapıları da açılmalı ama haritaya yerleştirilmemelidir. Böylece üç kapını parçasını vereceğine sadece Gamma kapısının parçasını verecektir. Diğer kapıların parçaları ise çarpan olarak verilecek ve bu çarpanlar kapı parçasına denk getirilmeye çalışılarak açılmalıdır.

8. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Yüzdelik olarak bir değişiklik yoktur, yine aynı oranda kapı parçası çıkar. Daha önce çıkan kapı parçası sizde varsa o parça yerine çarpan kazanırsınız.

İyi forumlar.

9. sizin anlayacağınız iş çarpanlarda bitiyor.eğer çarpanları parçaya denk getirirsaeniz bir zeta 1300-1500gg, getiremezseniz 1800-2200, gg.bunun standartı 1500-1800 gg.1000 gg ye açıyorum diyen ya çok nasipli ya da çok yalanlı.birde dikkat ettim parça çıkma saatleri var sanırım.22-23 saatleri arası iyi parçalar çıkıyor genelde.ondan sonraki saat düşebiliyor.bu bir teori tabii ki.deneyip bulmanız en iyisi.mademki nasipe bağlı...

10. Cevap çok tatmin ediciydi.cevabin icin tesekkurler.

.Paradoks. ve Manitu bunu beğendi.
  11. 10 yıllık tecrübem de kapılardan anladığım, 1. hepsini açıcak üri yoksa bulaşmam 2.betayı açmak istiyorsan alfa seçili kalsın alfa açmak istiyorsan gamma yı hep seçili yap gammayı açmak içinse betayı seçili yap farkı görüceksiniz deneyin, ama 1.seçeneği göz ardı etmeyin..

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.