kapı parçası ve şans

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve [][][]-[][][] tarafından 10 Mart 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Galaksi kapılarında kapı parçası çıkma oranları yüzde %13 olarak gösteriliyor ancak
    şansla veya oranla hiçbir alakası yok.

abg de alpha ve gama açıldı atlamaya hazırladım, beta ise 48 parçadan 47de kaldı.
    daha sonra saymadım ama yaklşık 400-500 enerji bastım şuan alpha 11de gamma 3te.
    şimdi kim buna şans diyor.
    bu her hafta başıma gelen bişey zeta'da da son parça çok uğraştırıyor.

havoc çıkma olasılığı %25 ; kapı parçası %13 bu şans nasıl kodlanıyor neye göre çıkıyor?

2. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Kapı parçası çıkarma tamamen şansa bağlıdır, son parçalarda ise 100' er 100'er değil de 5 veya 10 lu basarsanız daha kolay çıkarabilirsiniz.

İyi forumlar.

3. Bilhassa son parçalara doğru 1 er basın GG. Normal günlerde bu ihtimal biraz daha iyi fakat çift ödül günü biraz daha zorlaşıyor.Tabiki burda şans faktörüde geçerli kim nedersedesin çift ödül günü kapı kurmak diğer günlere göre biraz maliyetli,Helede son parçaya kalmışsa işimiz zor. Özellikle beta kapısı için tam bir işkenceye dönüşe biliyor.Dün kuiper'i 1950 gg kurdum ,normal şartlarda 1700 civarına kurulmalıydı.

4. 5 zetadır havoç çıkmıyor bende abg yapıyım bi kere dedim zaten baya bi parçası tamamdı.
    gamma dan uri kazandıkça birer birer basıyorum şuan hala alpha gamma çıkıyo.
    şansa kesinlikle inanmıyorum artık;)
    iyi forumlar.

5. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Maalesef inanıp inanmamak gerçeği değiştirmeyecektir, bu yüzden biraz daha sabırlı olunuz mutlaka değecektir. Bol şanslar efenim.

İyi forumlar.

6. modum şuan gamayı bitirdim 70 k uriyi bastm son durum alpha açıldı, gamma 34 parça ama beta hala 47 de supporta başvursam bişey yapabilirlermi?

7. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Support'luk bir durum söz konusu değildir maalesef, Alfa-Beta-Gama kapılarında basılan enerji üçünden birine parça vermektedir ve bu sizin şansınıza Gama olmamıştır. Size bol şanslar demek dışında yapabileceğimiz bir durum yoktur maalesef.

İyi forumlar.

[][][]-[][][] bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.