-kapı parçası-

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve {{{Black_EagLe}}} tarafından 22 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. %13 değil miya 100lü bastm 1 tane çıktı bu nasıl iş arkadaş !

2. kardeş şans işi bu 15 tanede çikabilirdi

3. Fısıltı

Fısıltı Guest

Merhaba;

Kapılar şan işidir 100lü enerji bastığınızda hiç parça alamayabilirsiniz veya arkadaşımızın dediği gibi 15 20 parçada bulabilirsiniz.size tavsiyem 5li enerji basınız çıkan çarpanı hemen kullanınız.

Keyifli Forumlar.

4. en ideali 5 li mi?

24/34 alfa

45/48 beta

67/82 gama

ne kadara açılır maxımum???

5. Merhaba ,

%13 oranı var demek 100'lü bastığınızda 13 tane parça gelecek anlamına gelmiyor.

Çarpan tutturana kadar 1'li yada 5'li basıp çarpanlar x3,x4 yada x5 olunca 10'lu veya 100'lu enerji kullanabilirsiniz.

İyi forumlar.

6. Ancasin

Ancasin User

Biraz önce zetaya 100 tane bastım 12 çıktı 60 tane bastım 0 çıktı. Sen düşün artık :D

7. Bn ilk 3 kapıyı kaça açarm maz biri söyler mi yukarı yazdm

8. kardeş alfa beta gama açarken şansinin yaninda olmasi gerekiyor ben gama son parçasini 1000 gg ye açamadim

9. ya siz biraz oyun ve zaman kavramında geri kalmışınız.arkdaşlar gammayı açmak o kadar basit iş değil sizin taktiklerle gamma için alfayı açacaksınız alfayı haritaya koydunuzmu sürekli gamma parçası çıkıyor ama alfayı ilk once bitirip haritaya koymalısınız beta içinde ilk gamma yapmalısınız aynı taktikle betada bitiyor

3xtreme_Power39 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.