KAPI SIFIRLAMA

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ©Λ§U§ tarafından 14 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ©Λ§U§

©Λ§U§ User

Epsilon kapısı 98/99da kaldı. 60k uridium bastım 500ggde paladiumdan aldım. Fakat yine açılmadı, anlaşılan açılmayacak. Kapayı sıfırlama gibi bir imkanım var mı?

2. 1 ve 5 olarak basmanızı ve çarpan 2-3 olduğu zaman , cephane veya xenodan sonra basın.

3. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Kapılarda parçalar sona yaklaştıkça açılması biraz zorlaşıyor.

Kapıyı sıfırlama diye bir şey yok.Ancak kapıyı inşa ettikten sonra 3 kes patlarsanız kapı hakkınız koybolur.

Parça basarken 5 li basmanızı tavsiye ederim.3-4 kez bastınız parça alamıyorsanız F5 yaparak sayfayı yenileyip tekrar denemenizde fayda var.

Keyifli Forumlar.

4. Eğer son parçada o kadar bastıysanız 200 ggde garanti açılması gerekiyordu bu şans değil teknik sorun olabilir supportla iletişime geçiniz en azından çarı incelesinler.

5. ben x3 den sonra 190 bin uriye açamadım indirim + vip varken ertesi gün yine denedim 138 bin uriye açıldı kapı normalde 120 bin e felan rahat açılmaktaydı

6. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Sorunuza cevap vermek gerekirse kapı parçalarını sıfırlama gibi bir durum yoktur.

Ancak son parçalar oldukça zor çıkmaktadır.Denemeye devam etmelisiniz.Kesinlikçe çıkacaktır.Takılı kalma gibi bir durum söz konusu değil.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.