kapı sıralaması

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -BabalarÖlmez- tarafından 16 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar kapıları kolaydan zora sıralayabilicek bi abim varmı sıralayan kişiye şimdiden teşekkürler.

2. Bana Kalırsa hepsini yaptım şuana kadar;
    1-Alpha
    2-Zeta
    3-Beta
    4-Lambda
    5-Kappa
    6-Delta
    7-Epsilon
    8-Gamma
    9-Hades
    10-Kronos
    Bana göre sıra budur.Alpha başlangıçta yapılabilecek kolay bir kapı,zeta hem karlı hem kolay bir kapı.Betada aynı zorlukta gibi.Lambda saçma bir kapı sadece kronos için yapılması gereken bir kapı.Kappa 7 iris ile yaptım x2 sıkarak 1.30 saatte bitmişti herküles ve lf4 için mantıklı bir kapı.Delta da zor bir kapı ama yapılabilir.Gamma çok uzun kami 3 yoksa çok çok zor.Kris ve sibelonitlerde ful+ful kalkan konfisiyle girmiştim.Hades gruba bağlı olarak o sıraya koydum biz klanla günde 6-7 kere yapmıştık çok iyi şeref veriyor. 5000 gg topluyodk kimse sıkamıyodu pallada sonra haftada 1 5000 gg yi basıp ful gün hades yapıyoduk genelde desteklerle (şeref).Kronosta inanılmaz zor değil biraz Lf-4 olmalı en önemlisi x3 harcamak gerekiyo orası kötü fakat gemileri kenara kaçırıp en son 1 kami atarak yine kolay bitiyor.

-BabalarÖlmez- ve nail1454 bunu beğendi.
  3. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Kapılarda zorluk ve kolaylık dereceleri,Gemiye,oyuncuya ve Ekipmanlarınıza göre değişir.

Geminiz hakkında biraz bilgi verirseniz,arkadaşlarımızın fikir beyan etmeleri daha kolay olur.

Keyifli Forumlar.

-BabalarÖlmez- ve nail1454 bunu beğendi.
  4. teşekkür ederim tam istediğim gibi yazmışsın sağol.

LastShot12345 bunu beğendi.
  5. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Cevap veren arkadaşımıza teşekkür ederiz.Sizede kapılarda kolaylıklar dilerim.

Keyifli Forumlar.

LastShot12345 ve -BabalarÖlmez- bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.