Kapı Sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve vDimitri tarafından 26 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. vDimitri

vDimitri User

Çok yığılma oluyor diye çift ödüllü galaksi gününü hafta içine aldınız fakat galaksi indirimleri hafta sonu oluyor. Zaten zar zor uridium biriktiriyoruz bu sistemde sizce haksızlığa uğramıyor muyuz?
    Bari hafta içi çift kat ödülü varken galaksi indirimi de getirin ki kapı açabilelim

2. 2 gündür oyun açılmıyor sabahın 6 sında bile deniyorum açılmıyor lanet olsun başka birşey demiyorum başladığım güne lanet olsun

3. SET™

SET™ User

oyuna girebiliyonuz mu ?

4. Bende kapıda kaldım dünden beri giremiyorum indirim çektim o kadar emek verdim hepsi yalan oldu. Gerçi tek bu haftalık değil ki haftada 1--2 güne yakın oynayamıyoruz.

5. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Çifte ödül gününün haftaiçine alınması geçici bir önlem olduğundan dolayı yanında indirim uygulanmadı, fakat oyuncularımızda haklı olarak indirim olmadığından dolayı ya kapılarını yapamıyor yada normalde yapabileceğinden çok daha az yapıyor. Haftaiçi gelen çifte ödül günlerinin yanında indirimlerinde gelmesi gerektiği raporlarımızda zaten belirtmiştik, izninizle sizin serzenişinizide raporlarıma eklemek üzere kilitliyorum. Umarım haftaiçleri gelen çifte ödüllerinin yanında indirimde eklenir ve bizlerlerde rahat rahat kapılarımızı inşa etmeye devam edebiliriz. :)

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.