Kapı taktikleri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve LegendArrow99 tarafından 23 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Gemi Goliath
    17 lf3 15 lf2
    Diroid 1 iris 7 flax {leveller full]
    Hız 15 elit hız 10 birim
    Seprom hızlı üretiliyor
    Cephane her birinden 1er bin

Konfiyi nasıl dizmeliyim ki alphayı yapabileyim veya betayı yardım eder misiniz ?

2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Üyelerimizden fikir almak istediğiniz bu tür konuları yeni başlayanlar kısmına açınız

Konunuzu ilgili Kısıma taşıyorum

Keyifli Forumlar

3. Peki modum Fakat adminlerde cevap verebilirler mİ ?

4. kamikazen yoksa zor işin o kapılarda kristallinde biter işin...

5. Yaparsin ama kami 3 varsa yaparsin.Kristallinlerde ve sibelonitlerde 1. konfi ful kalkan + diroitler ful kalkan
    2. konfi ful hiz + diroitler ful kalkan
    Kristallonlarda ve digerlerinde
    1. konfi ful kalkan + dioritler ful silah
    2. konfi ful hiz + diroitler ful kalkan

6. Darion26

Darion26 User

o kadar kafana takma zor olmayan bi kapı.
    eğer zamanın varsa x1 ile uğraşırsın ama yaparsın. tallon ve sibelon gibi ağır npc lere vega ile girersen daha rahat yaparsın.

vega tallon konfi: gemi ve diroit full silah gemi full kalkan.
    vega protegit konfi:gemi yarı kalkan, yarı hız diroitler yarı ,kalkan yarı silah koyarsan yapabilirsin.

neden vega dersen vega nın tallon gibi npc lere hız koyma sorunu yok.:)

7. Çok teşekkür ederim yardımlarınız için :) Bu arada hız koyma sorunu yok demişsiniz Darion26 orayı pek anlamadım D:

8. Kapı yapma işi oyunculukta biter, bu itemler ile ilk 4 kapıyı x1le bile rahat yaparsın ama fazlaca vaktini alır. Kami mami hikaye, sabırla sıka sıka yapacaksın. Biz oynarken kami felan yoktu pet diye bişey yoktu çatır çatır kapıları yapardı millet bu saydığın itemlerle (6 yıl önce)

9. Evet bende bu oyunun 6 yıl önceki halini hatırlıyorum o zamanlar vardım fakat yeniden başladım her şey değişmiş insanın kafası dağılıyor Haklısınız sametonur1905 çok teşekkür ederim yorumlarınız için

sametonur1905 bunu beğendi.
  10. Bende ilk döndüğümde oyunu ilk defa görüyormuş gibi oldum, skylab,pet,arge,palladium yeni yeni galaksi kapıları havoc hercules apis zeus diroit uçuş düzenleri, gemi tasarımları felan çok yabancı geldi bu terimler bana. Ama forumda araştırdım hiç karmaşık değiller zamanla adapte olursun :)

11. Evet bende yavaş yavaş alışmaya çalışıyorum :D İnş alışacağız teşekkürler yorumlarınız için

12. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Arkadaşlarımızında dediği gibi,eskiden pet ve kamikaze olmadan kapılar yapılabiliyordu.

Şu anda Pet denilen bir nimet var,kapılar fazla vaktinizi almadan kısa sürede bitiyor.

Saymış olduğunuz ekipmanlar ile kapıları rahat yapabilirsiniz.

Bir tarafa kalkan ve silahları koyup,diğer konfigrasyonada hız ve kalkanları koyabilirsiniz.

Hızlı yaratıkları hız ve kalkan konfigrasyonunda işaretleyip,dönerek diğer konfigrasynda kesebilirsiniz.

Şimdiden kolay gelsin.

Keyifli Forumlar.

13. Herkese cevapları için minnettarım çok teşekkür ederim herkese :) :D Konun kilitlenmesini uygun görüyorum

14. Merhaba ,

Konu istek üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.