Kapı Tavsiyesi

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve tahrefyalcin34 tarafından 4 Eylül 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. 9 iris 13 pro geri kalanı kutudan gelen magma, yansıma ve kararsız falan karışık full lf-4 gemim var. Bugün apisi tamamlayıp 9 iris oldum pro lazere anahtar kalmadığı için ve arge(24) için zeta yapmayı düşünüyorum. Yaklaşık 12k gg civarında gg var ve vip + indirimde olduğundan haftasonu x2'de kapıdan gelen urilerle yaklaşık 10 zeta yapmayı düşünüyorum. Sizce sonuna kadar zeta mı yapmalıyım yoksa herkül için birkaç tane de kappa mı denemeliyim ?

2. Zeta yapmalısın çünkü biliyorsun ki pro birleştirmek için anahtar lazım ve zeus günlerinde kutu açmalısın. Tavsiyem zeta ya yönel gelen anahtarı öncelikle pro lazer birleştirmede kullan ve zeus günlerinde de kutu aç çünkü kappa x2 ödülde bile hercules vermezse eğer çok kazançsız olur senin için.

3. Hercules için baya sonra başlamamı öneriyosun yani, çünkü prolar için baya anahtar gerekiyor. Ben biraz daha bölüm bölüm yapmayı düşünüyordum ondan sormak istedim yani biraz zeta yapıp gelen anahtarla örneğin 6 pro daha alıp sonra herküllere geçerdim biraz ondan biraz bundan gibi sonra tekrar pro için anahtar ve rinusk kasmaya devam ederim diye düşündüm

4. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Yukarıda arkadaşımızın dediği gibi kesinlikle yapmanızı bende önermiyorum çok fazla zarara girebilirsiniz. Bunun yerine kesinlikle ama kesinlikle zeta kapısına devam etmeniz verdiği ödüller ile birlikle çok önemlidir.

İyi Forumlar.

5. Ne zamana kadar zeta yapmalıyım 36 pro olana kadar çok geç kalmaz mıyım herküller için ? Farklı görüşü olan arkadaşlar da görüşlerini yazabilsin diye şimdilik kilitlemiyorum konuyu.

6. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Hercüler tasarımlarının ileri vadede daha değerli olacağını belirtmek isterim. Ancak erken süreç için haritalarda daha hızlı kasılmanız adına Prometheus Lazer Topu sizin için oldukça faydalı olacaktır.

İyi Forumlar Dilerim.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 5 Eylül 2020
  7. tryhardD

tryhardD User

hayır hercullere vs gemisi dizmedikçe veya spartan üretmedikçe ihtiyaç duymayacaksın ondan 36 bile değil 48 pro yapana kadar zeta öneriyorum

8. zeta zeta zeta
    ve aşagıdaki konuyu incele