Öneri Kapı ve ödülleri

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve 纳兹米321 tarafından 7 Ocak 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. İyi günler beyler bayanlar
    bu hafta içi özel ödeüllerinde sayborg nimesis falan çıkma şansı varşı onu hiç çıkaran oldu mu ihtimali nedir o kapıyı 2.kez yapmak şart mı ?
    bi de hammerclaw almak istiyorum karatina grupları için birleştirden mi alıyım yoksa o haftaiçi ödüllerinden çıkar mı oil için yaptım bu gün gemim full e yakın sadece geliştirmeler kaldı
    sayborg da pek gözüm yok ws adamı değilim ama nimesis iş görüyorsa hala onuda alabilirm sizin fikleriniz benim için önemli
    düzesiz bir konu oldu kusura bakmayın hızlı cevap gelirse sevinirim

2. Bu ödül olayını bende merak ediyorum. 2. kez yapmanın şart olup olmadığı konusunda özellikle. İlk yapışımızda alamıyor muyuz sadece ikinci yapışımız da mı kazanma ihtimali geliyor.

3. bende çok merak ediyorum gerçektn çıkaran var mı acaba

4. Ben kronos için delta yapıyordum zaten 1 parça istiyor hammerclaw çıkardım ilk yapışımda.Ama çok nadir diyorlar bilmiyorum.
    (Deltayı önceden birsürü yapmıştım zaten.)

5. Modum yeni konu açmak yerine buraya sorumu sorayım. Bu ödüller her gün değişiyor mu yoksa haftalık mı değişiyor ?

6. Aliens

Aliens User

Haftaiçi Özel Ödülleri soruyorsanız her 24 saatte bir değişiyor. Özel Ödüller Haftasonunu soruyorsanız o haftalık. Ama kapı ödülleri ise sabit (x2 günleri hariç).

Themis. bunu beğendi.
  7. peki gemilerin çıkma ihtimalleri nedir

8. Aliens

Aliens User

Tam emin değilim, oranlar paylaşılmıyor. Ama sanıyorum %1 - %5 arası bir şansa sahip.

9. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Evet aldığım duyumlara göre bir kaç kişi Sayborg düşürmüştü lakin istediğiniz gemi anladığım kadarıyla Hammerclaw zaten oradan düşmesi oldukça zor bi ihtimal heleki istediğiniz geminin gelmesi gerçekten zor ne yazık ki :D sonuçta Sayborg yada Mimesis çıkma ihtimali de var :)
    Cevap veren @Aliens üyemize teşekkür ediyorum söylediği üzere 24 satte bir ödüller değişmekte ve her kullanıcı için farklı ödüller göstermektedir.(Rastgele)
    Çıkma ihtimalleri ile ilgili elimizde bir bilgi yok ne yazık ki :/

Mimesis ile ilgilide şunu eklemek istiyorum şuan için pek elverişli bir gemi değil ne yazık ki onun yerine Pusat gemisi yada vengeance daha çok iş görür ileride bi modül falan gelicek olursa gene sahalara döneceğini umuyorum. :)

Konuya gerekli cevaplar verildiğinden kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 9 Ocak 2020
    Minerva bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.