Kapı Yaparken Sıkılmamak İçin Ne Yapıyorsunuz?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Mcqeen tarafından 14 Ocak 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Mcqeen

Mcqeen User

Bilmem kaç zeta yaptım 4 zetadır boş çıkıyor şuan 5 yapıyorum her hafta aynı kapıyı yaptığım için acayip sıkılıyorum. Kes kes aynı şeyler aynı yaratıklar. Müzik açıyorum değiş değiş olmuyor yani. Sıkıyor. Yaratıkları keserken ara da veremiyorsun. İlla bölümü bitirmen lazım. Taktiği var mı :D

Siz nasıl yapıyorsunuz mesela kapı yaparken işte bu sonunda açtım hemen tamamlayıp ödülümü alayım mı düşünüyorsunuz? Kendinizi gazlıyor musunuz?

Ben kapı yaparken yine çıkmayacak böyle oyunun diye giriyorum :D 4 Zetadır boş çıkınca insanın ne moralı kalıyor nede motivasyonu sonuçta bunun daha herkules var sonra spartan ohoo. Bir gün belki tüm paramla lazer alırım sonra saten ekipmana giremem bırakırım. :) Hep kamikaze taktiğini denedim o daha uzun sürüyor.

2. Aç müziği keyfine bak hacım :D Son 5 kapıdır ben de zeta dan havoc alamadım gerçi ben fullemiştim zaten ama olsun :) Havoc vermese bile diğer ödüller insanı tatmin ediyor bence :D

Mcqeen ve *DELİBEDRİ* bunu beğendi.
  3. Kate Linn - Your Love dinliyorum :) Melodisi güzel olan herşey beni motive ediyor diyebilirim. Arkadaşlarımın gaza getiren şarkılar, bazen kahve ve çay takviyesi yaptığınıda yazmadan edemeyeceğim :)

Mcqeen bunu beğendi.
  4. Azı karar çoğu zarar demişler aynı kapıyı 1günde 5 kere yapmaktan can sıkıcı bir şey akılıma gelmiyor bu oyunda.Bu kadar hırs yapmanızı anlayışla karşıladığımı varsaysam bile size zorlamı yaptırıyorlar.Bir amaç uğrunada olsa bu kadar üstüne gitmeyinki sizi baymasın.Değişik kapıları yapmayı deneyin ben şahsen b.kristali için kuiper yapıyorum araya başka bir kapı sıkıştırıyorum.Böylece amacımada ulaşıyorum çokda canım sıkılmıyor.4 saat önce zeta bitirdim havoclarımıda aldım.Fakat ihtiyacım yoktu,sadece kronos parçası ve x2 ödülleri için yaptım.
    Ben şuan spartan için b.kristali biriktiriyorum.Özel kutular aktif olana kadar kapıyı kurar ve o gün bitiririm.Fakat bunu yaparkende cebemdekini değil oyundan kazandığımı oyuna harcayarak bir şeyler elde etmeye çalışıyorum.Bence taktiğinizi değiştirin.

Son düzenlenen: 14 Ocak 2018
    *LİON*[TET] ve Mcqeen bunu beğendi.
  5. x4 + seprom + güçlendirici çekiyorum. Dan dan dan taktik maktik yok. Sıkıcı olmaması için yapabileceğim en iyi şeyin bu olacağını düşünüyorum. Birde her dalgada farklı gemi kullanıyorum maksat yeşillik olsun :D

Cillos™ ve Mcqeen bunu beğendi.
  6. Mcqeen

Mcqeen User

Şuan 5 zeta üst üste havoc vermedi. 4 havoc lazım.

7. Ufak bir yardımla havoclarınızı almanızı sağlayabilirim ;):)

8. Şahsen ben müzigimi açıyorum ve kapımı yapmaya başlıyorum eğer zeta , kappa , kuiper gibi özel ödül veren bir kapı yapıyorsam ekranı kapatıyorum ödülleri alacağım zamanda. 1 dakika sonra açıyorum gemi x1 haritasına gönderilmiş oluyor.

İşi biraz eğlenceli hale getirmek için bu şarkıyı açıyorum ümitlenmeyim diye. Kendi çapımda küçük eğlenceler ve cidden çıkmadıysa kendini motive etmelisin yakın bir arkadaşın yada gıcık olduğun bir düşmanını düşün onda varsa o yapıyorsa ben nasıl yapamıyorum ben ezik değilim bende yapabilirim diye kendi kendine hırs yapıp yeniden gir kapıya

*LİON*[TET] ve *-_GESTAPO_-* bunu beğendi.
  9. lllecelll

lllecelll User

şuraya bak sözde havok çıkma ihtimalini arttırmışlar, arttırdılar mi düşürdüler mi belli değil o_O

10. arttırılmış bana öyle yansıdı şanssız biri olduğuma ragmen havoc atıyor bana çok rahat

lllecelll bunu beğendi.