Kapı Yapımı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ErzincanLee tarafından 11 Nisan 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Alpha Kapısının parçaları 20/34 nasıl kolay yoldan tamamlarım ? Taktik Verirmisiniz ?

2. Kapının parçalarını tamamlarsın ama kapıyı bitirmen için şu an çok erken. Pala toplayarak kapıyı tamamlayabilirsin ama.

3. tamamda Benim Sorum Parçaları Nasıl Kolay
    Tamamlarım ?

4. Pala toplayarak :)

5. Öyle Değil :D Palayı Topladım . Galaxy Kapısına Tıklayıp Açtım . Kapı Parçalarını Nasıl Çıkartırım ? :D

6. Durmadan 5erli 5erli basacan ggye çıkacak :D ama buda değilse ben pesediyorum :)

7. kardeş çok saçma bir konu bu tamamen şans işi taktiği yokki yok 5 sn bekleyince geliyo öyle bişey yok

8. Saçmaysa Cevap Verme Kardeşim ;) Bak Adam Nasıl Yardımcı Oluyo . Sen Git Az Ötede Yaşa ! ;)

Erdem Saol Kardeşim :)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 11 Nisan 2014
  9. Sana bir kaç taktik verrim;

Öncelikle bu fikir ve teorileri Nefes Mod ve diğer arkadaşlarımdan alıntıdır. Kesinlikle 5'er 5'er basmalısın. 3-4 bilemedim 5 keredir parça gelmez ise sayfayı yenile. GG basarken oyundan çıkış yapmış durumda ol. GG'leri biriktir ve öyle bas yani öle 1 günlük GG'yi basma biriktir hepsini toplu bas. Bunlar genellikle kullanılan taktiklerdir :)

10. tamam saol kardeşim . Çok İşime Yarıyacaktır :)

Ya Abi Palada Rahat Bırakmıyorlar Ki :( Habire Kesiyorlar . !

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 11 Nisan 2014
  11. baran7

baran7 User

**pala bu**

12. adminlerden bu lafın karşılığının verilmesini bekliyorum "az ötede yaşa " bu bir hakarettir

13. tiaremy94

tiaremy94 User

Oynadığınız sw'da hangi şirket dominantsa pala onların mekanıdır, şirket değiştirmenizi öneririm. Parça çıkarma taktiği de araştırdım internette ben hatta uyguladım da işe yarıyor gibi ama garantisi yok tabi; 5'li veya 10'lu basıyoruz x5 çarpanı olunca tek tek basıyoruz x6 olunca karşınıza bi yazı gelir o yazının altındaki TAMAM'a basmadan direk tekli basıyoruz ve 6 kapı açılıyor. 3 kere denedim bu olayı 1'inde tuttu denemek isterseniz diye yazıyorum.

14. Merhaba ,

Arkadaşlar forum içinde mesaj yazarken karşılıklı saygı kuralları çerçevesinde yazılar yazmaya dikkat edelim. Karşılıklı tartışmaya çevrilecek şekilde mesajlar yazmayalım.

Tekrarlanmaması dileklerimle.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.