Kapı yapma

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Shadow.sword tarafından 11 Ekim 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Nasıl çabucak kapı inşa edip bitirebilirim?
    Gemim venom ful lf3 1 lf4 hız kalkan elit
    8 iris
    24 arge kalın sıkmaya ayarlı 8 arge...
    Ne yapmalıyım?

2. Tahminimce zetadan başlamayı düşünüyorsundur ve en doğru başlangıç o şekilde olur.
    Sürekli palladyum toplayarak en geç 1 haftada açabilirsin ama tr1 malum pallada güçlü değilsen keserler.
    Bu yüzden sürekli petin ile kutu toplayabilirsin gelen uri ve ggler ile kısa sürede kapı açabilirsin.

3. Pet lvl düşük ondan daha modülü almadım 3 lvl alacağım bir kaç haftaya peki 8 lvl yapıp. Zeta zor diye biliyorum ondan alpha beta filan düşünüyordum. Önce herkül yerine öbürünü tamamlamayı düşünüyorum... Zeta zor değil mi

4. Bu gemi ile kolayca yapabilirsin yapman gereken gelen dalgayı köşeye gönder sonra 1-2 tane kes diğer dalga gelsin köşeye gönder 1-2 tane böyle böyle yaparsın en çok zorlayacak olan son bölüm olur onda da uber kristallin 3 tane felan geliyo 1 tane kesip tamir ola ola tamamlayabilirsin ayrıca oyun içinde ben 2-7 hibrit kasarken denk gelir isek sana yardımcı olabilirim.

Shadow.sword bunu beğendi.
  5. Nick neydi belki görmüşümdür

6. |Qz|

Shadow.sword bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.