Kapı yapma

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve SilenceWilFall tarafından 7 Haziran 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Mesela zeta kapısı yapmak istiyorum enerji kasmak için pala ya gidiyorum ama kesiyorlar uridium da vermek istemiyorum ne yapabilirim ?
    (Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim)

2. Geminizn vuruşu biraz iyi ise cubikon yapıp ordan gelenleri harcayabilirsiniz. Ya da palladium da Vega Lighting gibi gemile kullanalarak kaçabilirsiniz.

3. Goliath var 8-10k vuryorum x1 le

4. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

Chat üzerinden güçlü bir klana üye olup palladium toplamanız sizin yararınıza olacaktır. Aksi halde cubikon gruplarına girip haftasonu galaksi kapısı indirim gününde kapınızı açabilirsiniz. Farklı şekilde 4-x haritalarında avantaj kutuları toplayıp galaksi kapısı enerjisi biriktirebilirsiniz.

İyi forumlar

5. hocam hep paladyum toplayan bi klana üye ol mümkünse güçlüde olsunlar biraz

6. 1-Palladium toplayan klan
    2- 4-1,4-2,4-3 haritalarında 6tlye katlayıcı çekip kutu toplamak
    3-Cubi gruplarına katılmak veya tek başına cubi kesmek sonrasında indirim çekip kapıya yatırmak
    Bunları uygulayabilirsiniz.Bence en mantıklısı katlayıcı ile kutu üstüne indirim çekip pazarları zeta dönmek olacaktır.

7. jemzdemir

jemzdemir User

Katlayıcı alıp 4-x haritalarında kutu toplaman daha faydalı olur. Petin varsa petle birlikte toplasan saatte 10-12k uri(Pet protokollerine bağlı) kasabilirsin.

.Paradoks. bunu beğendi.
  8. Pala toplamak ve cubi kesip uri kesmekten başka avantaj kutusu toplamak kalıyor 4-x'te. :)