Kapı Yapmak için

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by Ľαzαяυѕ, Jul 28, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Goliath (günluk acık arttırmada olan tasarımların hepsi var)
    5 iris (4 gunde aldım onumdeki 3 gunde fullerim)
    6 bo2
    12 lf3
    7 lv pet modul yok 3. seviyeyi bekliyorum
    full hız

Suan gemim boyle, cok hızlı bir şekilde kasıyorum ve alpha kapısı için 34 parcadan 24u acık.
    Sorum şu alpha kapısını kaç lf3 bo2 yapmam lazım?

2. Fısıltı

Fısıltı Guest

Merhaba;

Alpha kapısını rahat yapabilmeniz için LF3 ve BO2 lerinizin ful olması gerekmektedir ama size konunun altına daha rahat bir şekilde nasıl yapabileceginiz hakkında üyelerimiz yardımcı olacaktır.

Keyifli Forumlar.

3. Merhaba ,

Sizi daha önce imza konusunda uyarmıştım. Son olarak buradan da hatırlatayım.

Forum İmza Kuralları 'na göre genişlik olarak 500 ve yükseklik olarak 200 pikseli aşmaması gerekiyor. En kısa zamanda düzenleyiniz.

İyi forumlar.

4. Ancasin

Ancasin User

Kardeş 3-4 günde 1 kapı yapan biri olarak, lf3 eksiğin olsa bile kamikaze olmadan kapılarda işin gerçekten çok zor olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Bence önce peti 8 lvl yapıp kamikaze3'ü mutlaka al (bu dediğim alfa için öncelik tabii) Normalde lf3 ve bo2 leri fulle derdim önce. 12 lf3 ve 6 b02 ile kamikaze de olmadan 80 kristallin, 16 kristallonla vs. başa çıkabileceğini sanmıyorum. Dost acı söylermiş, kusura bakma :)

5. Cloud

Cloud User

10 bo2 15lf3 ile yparsın

6. pet daha yeni 7lv oldu ve tum yapabilecegim gorevler bitti bi düşman öldürme birde uber görevleri kaldı yani kapı olmadan 8 yapamam ayrıca bugun 7 iris 7 bo2 oldum bile

7. İrise vereceğin parayı lf3 ve bo2 ye ver . Ayrıca alpha yapma derim ben şahsen . Zeta dururken . Ama son karar senin .

8. 8 arge
    8 iris
    8 bo2
    15 lf3
    8lv pet (kamikaze almak için uri biriktiriyorum suan 15k var)

1. konfide 180.000 kalkan + full hız
    2. konfide 220.000 kalkan + 3 elit hız

x2: 25.000
    x3: 15.000
    x4: 12.000
    sab: 15.000
    plt2026:700 +seprom

Alpha için son 3 parca sizce gemim yeterlimi?

9. Evet yeterli Alfa kapısı göz korkutacak bir kapı değil , rahat geçersin . ;)

10. kardeş nasıl bu kadar hızlı kastın ben de onu anlamadım hepsini uri ile mi aldın.

11. bu 1 haftadan once yaklasık 3 aydır cred kasıyordum skylab full 20lv zaten
    birikmişlerimlede 1 haftada aldım işte

12. anladım tamam

Thread Status:
Not open for further replies.