Kapı Yapmak İstiyorum.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve BayBeta tarafından 13 Haziran 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. BayBeta

BayBeta User

7 Lf4 34 lf4
    15 bo2
    full hız
    25 arge
    8 iris
    15 lv pet 3 lv kami 3 lv toplayıcı 3 lv hammadde 3 lv duşman bulucu.
    Kalp ucuş ve Burgu ucuş düzeni
    Vıp
    Aegis Veteran, Solace, ve diğer açık arttırmadan credi ile aldığımız tasarımlar
    elimde bulunan gemi kısaca bu şekilde arkadaşlar sizce hangi kapıları yapabilirim ? Seprom beslemesi şuanda yapamıyorum Sepromum 13 lvda promerium 17 lvda geri kalanı 20 lv..

sizce hangi kapıyı surekli yapmam karlı olur ? gelişmem açısından ? Birde hasarımı arttırmak için öneri verebilirseniz sevinirim :)

2. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

zeta yaparsaniz (inceleyin hatta yeni baslayanlar kismindaki konulari)karli olur.aegisle yaparsiniz.burgu pet.ordan gelenler ile de gelistirirsiniz.
    hasar icin,havoclarin lf4 lerin gelistirmelerin fullenmesi,seprom,cift hasar guclendirici,burgu etkili olur.

3. BayBeta

BayBeta User

alpha, beta, epilson, zeta yaptım gamma kapım şuanda açık, en rahat nasıl yapabilirim ? gammada tek gözümü korkutan tallonlar..

4. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Korkutmasınlar , tek yapmanız gereken mesafeyi iyi ayarlamak gerisi hiç dert değil.

İyi forumlar

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  5. Zeta Kapısı daha karlı olur .Tavsiyem korktuğunuz kapılar da you tube de o kapıların nasıl yapıldığına dair videolar var onları izleyin . Kapıdan korkulurmu ya keşke şu an kapılarım olsa da yapsam gamma kapısı o kadar zor bir kapı değil o ekipman ile çok kolay yaparsınız gamma kapısını Aeğis ile gir hem tamir olur hem kami atarsın tallonlara

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  6. BayBeta

BayBeta User

hocam çok vuruyorlar ya.. peki yinede teşkkür edeirm :)

7. O vuranları bana göster ben onları döverim :) Çak ağzına 2 tokat bak bir daha vuruyorlarmı . İçlerine girme mesafeni koru yavaş yavaş çekerek kes canı bitenleri köşelere yolla sonra gidip kes

8. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

birden girip hepsini bitirmeyyin skar adami.sepromda yok diyonuz tallonlar sizi bunaltir .kapi dursun cift kazanc gununde gama karli,yada sona getirip bitirmeyin,ama zeta her zaman onceliginiz olsun gelismek icin.

9. Merhaba,

Konu uygun bölüme taşınmıştır.

Eğer tavsiye almak istediğiniz konular var ise bu konularınızı Forumdaki "yeni başlayanlar" bölümünde açmalısınız.

İyi Forumlar

10. BayBeta

BayBeta User

özür dilerim adminim, yeniyim forumda bilemedim dikkat ederim bir sonraki konular için.

x2 günlerinde tum kapılar için geçerli oluyor mu ? belli başlı kapılar mı ?

kapı için bir gemi almak istiyorum max hasar verebiliceğim, biraz sabırsızımdırda :D pusat düşünüyorum hem hızlı hem 16 lazer yeri ile max hasarıma ulaşabilirim diye düşünüyorum

birde hades kapısı açtım, takımımı neye göre seçmeliyim ? (gaza geldim kızmayın lütfen :D )

bu arada ■usŧά.__.~`ħı®sız~`™ hocam gammanın 33. 34. 35. 36. wavelerindeki tallonları bi tokatlasanda uslu dursunlar uyusunlar onlar bi :D

yardımlarınız için çok çok teşekkür ederim..

oyun içi nickim BayBeta, Aegis gemisi yardımı lazım olursa söyleyin musaitsem gelebiliceksem koşa koşa gelirim şirket fark etmez maksat eğlence olsun hocam :)

11. .-KrogeR-.

.-KrogeR-. User

Bence gamma kapısını petle patlatarak bitirebilirsin sürekli tabi senin gemine göre daha hızlı olacagına inanıyorum ben denedigimde tallonlar 24dk falan bitiyor deneyebilirsin tabi VİP varsa

12. Tallonlara Ninni söylerim onlar uyur :)gerçi sesim kargaları bile korkutur ya genede denerim ... Dandini dandini dasdana tallonlar girmiş bostana kov bostancı tallonu yemesin lahanayı -Bu duayı 3 kere oku onlar uyurlar :)parmak uçlarını usulca basarak yavaşça yanlarına git kafa göz burun kulak Allah ne verdiyse giriş Bitirince buradan yaz . Haberimiz olsun

13. HYDRA

HYDRA User

çoğu kapıyı yapmalısın bu gemiyle

14. BayBeta

BayBeta User

Az önce Gammayla ekstra bir zeta bitirdim, 3 havoç oldum :) söylememi istemiştin oh be olley :D 78k uri var vıp var indirim paketim yok şuanda sizce yarın indiirm paketi alıp kapılara yüklenmeli miyim ?

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.