Kapı yapmak zor mu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ZaLiM_1453 tarafından 28 Eylül 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ZaLiM_1453

ZaLiM_1453 User

arkadaşlar gemim şöyle

GEMİ : VENOM
    FULL LF-3
    FULL BO2
    FULL HIZ
    FULL IRIS
    PET 8. LEVEL
    PETTE 3. SEVİYE KAMİKAZE VAR

ARKADAŞLAR GEMİ BÖYLE ARGE 7

ALPHA (HAZIR)
    BETA (4-5 PARÇA)
    GAMMA (YARISI TAMAM)

ARKADAŞLAR BU 3 KAPIYIDA YAPMAK İSTİYORUM SİZCE GEMİM DAYANABİLİR Mİ ? DROİT DÜZENİ YOK

BAŞKA NE SÖYLİYİM BİLMİYORUM SİZ YARDIMCI OLUN TAKTİK VERİN KONFİ ÖNERİN

ARKADAŞLAR BU 3 KAPIYI YAPIYIM ZATEN ARTIK ZETA YAPCAM BİRİKEN PARAYA KALP ALABİLİRİM ZETA YAPICAM SONRA ALPHA BETA GAMMA YAPMICAM MERAK ETMEYN

NOT : DEĞERLİ ADMİNİM BİRLEŞTİRMİŞSİN SAĞOLL :D :D :D

2. KANUN

KANUN Guest

Merhaba,

Önelikle mesajlarınız birleştirilmiştir ve Forumda Büyük harf kullanmak kurallara aykırıdır Lütfen Küçük harf Kulanın.

Sorunuza gelince Yapmaya yaparsınız ama biraz zaman alabilir.

Bakalım arkadaşların fikri ne olacak.

iyi forumlar.

3. WolfWar

WolfWar User

Yaparsın

4. Bro tasarımsız goliath 5 flaxla bile kapıları yaparsın geminin güçlü olması sadece kapıyı bitirdiğin süreyi değiştirir eskiden gemi hareket halindeyken tamir yapılamıyordu o yüzden kapıları geçmek güçsüz gemiler için kabus oluyordu ama şimdi öyle değil gemin güçsüz olsa bile darbe puanın azaldığında haritanın köşelerine kaçarak tamir et kendini sonra dön kesmeye devam et sadece kapıyı yapman uzun sürer ama yinede yaparsın ha dersen ki o kadar uğraşamam elit cephane harcayarak süreyi baya bi kısaltabilirsin

5. anakin5555

anakin5555 User

Bence yap ben daha gelişmemişken zeta yapmiştım :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.