Kapı Yapmayı Beceremiyorum

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by crux20, Jul 19, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. crux20

crux20 User

alphayı zar zor kuzenim yardım etti öyle yaptım.diğerlerini kendin yap öğren dedi ellemedi.betadayım şuan kristallin sibelonit falan küçük şeyleri o kamikaze ile yapıyor.büyükleri uğraş kes diyor.ben kristallonlarda patlıyorum.ne yapacam ben böyle.daha gamma var.

bu arada gemim full lf3 kalkan hız kamikaze 3 ü olan bir goli

2. aborjin14

aborjin14 User

biraz uzun surer ama kanfinin birini gemiye hız irislere ful kalkan yukle kamei atarak kesmeye calış bence ama cok uzun suruyo bilgin olsun

3. 6tarik59

6tarik59 User

bak şimdi ağır konfi yap gemiye lazer droide lazer koy jeneratörlerede full kalkan koy bi tane tallona tıkla kaçarak kes yani menziline girmemeye çalış onlar köşeye kaçınca bırak başkasını çek sonra en son kami atarsın

4. Merhaba ,

1. Konfigürasyon :
    Gemi : 15 LF-3 + 5 B0-2 + 10 hız / Droid'ler : full LF-3 ( Vuruş konfigürasyonu )

2. Konfigürasyon :
    Gemi : 15 LF-3 + 15 hız / Droid'ler : full B0-2 ( Kalkan ve Hız konfigürasyonu )

Hız jeneratörlerini Promerium ile ve Kalkan jeneratörlerini Seprom ile beslerseniz epey işinize yarar diye düşünüyorum.

Haritada dolaşıp bir tanesini seçin ateş edin dönerek yada geri gide gide devam edin. Bir yerden sonra köşeye gidecektir bırakın gitsin. Siz yine aynı şekilde bir tanesini işaretleyip devam edin. Köşediklere sonra bakarsınız fakat birden çok yaklaşmayın patlatabilirler. :)

İyi forumlar.

Thread Status:
Not open for further replies.